SRC d.o.o.

Tržaška cesta 116

1001 Ljubljana

Telefon 01 600 7000

Faks 01 423 41 73

KontaktPripravi za tiskanje Pomanjšaj pisavoPovečaj pisavo

Novice

Podjetje SRC objavilo spremembe v imenu, upravi in poslovnih ciljih


Ljubljana, 11.03.2009Na današnji novinarski konferenci podjetja SRC je bilo objavljeno novo ime podjetja, ki se je z 10.3. preimenovalo iz SRC.SI d.o.o v SRC d.o.o, vsi ostali podatki o podjetju pa ostajajo nespremenjeni. Prav tako so bile objavljene spremembe v upravi, ki po novem šteje 3 člane. Predsednik uprave ostaja Ivan Žerko, pridružila pa sta se mu še člana uprave Miro Kikelj in Miha Žerko.

»Če je bilo kdaj potrebno za uspeh najučinkoviteje izkoristiti vse vire, potem to velja sedaj. V SRCu pomagamo najuspešnejšim podjetjem, da s povezavo najsodobnejših informacijskih tehnologij in optimiziranih poslovnih procesov dosegajo svoje cilje. V SRCu izjemno uspešno pomagamo tudi vladnim službam, javni upravi in zdravstvenim ustanovam izboljšati svojo učinkovitost,« je dejal Ivan Žerko, predsednik uprave podjetja SRC d.o.o.

Na novinarski konferenci je bila objavljena tudi nova podoba podjetja, ki izžareva prenovljene vrednote, poslanstvo in cilje podjetja.

*****************
O podjetju SRC d.o.o.
SRC je napredno evropsko in vodilno slovensko podjetje za učinkovite poslovne tehnologije. Uspešnim podjetjem in vladnim službam pomagamo bistveno izboljšati učinkovitost poslovanja z vrhunsko ekipo 500 strokovnjakov, najsodobnejšo informacijsko tehnologijo in 22 leti izkušenj z optimizacijo najzahtevnejših poslovnih procesov iz vseh področij gospodarstva in javne uprave. Skupino SRC sestavljajo podjetja iz Slovenije, Hrvaške, Srbije, Makedonije in Belgije, ki na lokalnih trgih uporabljajo združeno znanje in izkušnje cele skupine.

nazaj na seznam