SRC d.o.o.

Tržaška cesta 116

1001 Ljubljana

Telefon 01 600 7000

Faks 01 423 41 73

KontaktRačunalniški inženiring

povečajte svojo konkurenčno prednost

Računalniški inženiring SRC ponuja vašemu podjetju ali organizaciji kakovostne storitve na področju:

  • analize in svetovanja,
  • načrtovanja in izvedbe,
  • izobraževanja in tehnične pomoči ter
  • vzdrževanja, s katerimi boste dosegali varna, zanesljiva in sodobna sistemska okolja.
Strokovnjaki s področja računalniškega inženiringa SRCa zagotavljajo naročnikom sistemsko integracijo tehničnih rešitev za podporo poslovnim procesom na sodobnih tehnoloških platformah. Z dolgoročnim partnerstvom naši naročniki povečujejo svojo konkurenčno prednost in zadovoljstvo uporabnikov.

V podjetju SRC se zavedamo, da imajo danes podjetja težave s stalno naraščajočo množico podatkov, njihovim varovanjem in shranjevanjem, upravljanjem raznovrstnih okolij in doseganjem neprekinjenega poslovanja, zato smo se povezali s svetovno znanimi proizvajalci strojne in programske opreme, se specializirali na njihovih izobraževanjih in vrsto let nabirali izkušnje.

Komu je namenjen računalniški inženiring SRC

Ta storitev je namenjena vsem podjetjem in organizacijam, ki pri svojem delu uporabljajo osebne računalnike, povezane s strežniškimi sistemi, na eni ali več lokacijah. Vsako podjetje in organizacija, ki želi v čedalje zahtevnejšem poslovnem okolju povečati zanesljivo delovanje računalniške infrastrukture ter nameniti več časa in virov svoji glavni poslovni dejavnosti, to lahko naredi z računalniškim inženiringom SRCa.

Oglejte si še:


Rešitve