7

razlogov

ZA

to, da se nam

pridružiš...

Razlog št. 1

Če je programiranje ali upravljanje baz tisto, kar ti daje zadovoljstvo, potem že delaš natanko tisto kar delamo mi.

Pridruži se skupini, spoznaj realne izzive in pomagaj najti najboljše rešitve. Pomagamo razvijati tvoje talente in podpiramo tvoje karierne cilje. Ne oklepamo se zgolj ene razvojne platforme ali enega vendorja baz. Ne delamo samo zalednih rešitev in integracij, ampak tudi spletne portale, mobilne aplikacije in IoT rešitve.

Razlog št. 2

Učenje, dodatno usposabljanje, formalno izobraževanje in pridobivanje osebnih certifikatov je del našega vsakdana.

Že po naravi gre za delo, kjer nenehno nastajajo nova orodja, nove rešitve, celo nova tehnologija. Podprli te bomo pri tvojem formalnem in neformalnem izobraževanju, saj so tvoji interesi povsem enaki interesom podjetja.

Razlog št. 3

Pri nas ni neke stroge in formalne zategnjenosti.

Ne, pri nas je vzdušje zelo sproščeno, imamo prostore, ki so namenjeni zgolj druženju, med seboj se ne obkladamo z vikanjem in na vsake toliko si privoščimo tudi povsem neobvezna druženja ob dobri hrani in pijači.

Razlog št. 4

Ne kompliciramo z osnovnimi sredstvi, ker razumemo, da je računalnik, tablica ali morda Alexa tvoje orodje.

Računalnike zaposlenim menjamo redno in ni skrbi, da bi nekdo moral trpeti ob zastarelem prenosniku. Oprema, ki bi ji morda kdo rekel »igrača« je pri nas osnovno orodje in o tem ni debate.

Razlog št. 5

Delamo v službenih prostorih ali na daljavo

kakor kdaj, pač glede na splošne razmere in glede na naravo posamičnega projekta. Naši poslovni prostori v Ljubljani so enostavno dostopni, le 2 semaforja oddaljeni od obvoznice. Naš poslovni prostor v Mariboru je tako sveže prenovljen, da še diši po novem. V Naklem so poslovni prostori ravno tako le 5 minut oddaljeni od avtoceste. In za tiste, ki radi veseljačite v Beogradu, se tudi včasih najde kakšno delo v srbski podružnici, po katerem se lahko sproščate ob Donavi.

Razlog št. 6

Tehnični strokovnjaki ste pri nas cenjeni.

Tako z vidika nagrajevanja, kot z vidika spoštovanja vašega mnenja in izkušenj. Celo v naši upravi se najde kdo, ki je začel kot programer. Zato ne pričakujte, da bomo vaše sposobnosti in znanje cenili zgolj po formalnostih. Verjamemo, da mora imeti dober strokovnjak ustrezen položaj in pošteno plačo.

Razlog št. 7

Nismo podjetje, ki bi zgolj obljubljalo.

V Sloveniji smo prisotni že 35 let in v informatiki tako dolgo ni možno preživeti, če zgolj prodajaš »bučke« in sanje. Imamo dobre, stabilne, dolgoročne projekte, vizijo, stabilne prihodke in preudarno rastemo. Pri nas 15. v mesecu ni dileme, ali plača bo ali ne. Ker pri poslovnih odločitvah ne tvegamo in ker se ne igramo z usodo sodelavcev.

Tako. To je naših 7 razlogov ZA to, da se nam pridružiš.

Lahko našteješ 7 konstruktivnih razlogov proti? Če lahko, ti obljubimo vsaj simbolično nagrado.
Sicer pa se nam predstavi in naredi prvi korak do naše skupne poti.

Oglej si še našo spletno stran, da nas še malo bolje spoznaš.

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.