BPM

Optimizacija poslovanja z uporabo BPM.

Podjetje, ki svojih poslovnih procesov nima optimiziranih, danes nima obstanka na trgu. V SRC združujemo odlično poznavanje BPM-rešitev in poslovnih znanj. Avtomatizacijo in optimizacijo poslovnih procesov izvajamo skupaj z vami, povsem usklajeno z vašimi poslovnimi cilji.

BREZPLAČEN POSVET

BPM

Dolgoročno preživijo le optimizirani. BPM

SRC | BPM

Nuja, ne le
konkurenčna prednost

Podjetje, ki svojih poslovnih procesov nima optimiziranih, danes nima obstanka na trgu. Optimizacija danes ni le konkurenčna prednost, ampak je nujna za preživetje. Univerzalno orodje za to je BPM (Business Process Management), ki zagotavlja avtomatizacijo poslovnih procesov in integracijo z obstoječo programsko opremo.

SRC | BPM SRC

OPTIMIZACIJA POSLOVANJA
JE ENA KLJUČNIH NALOG IKT

Uprava mora imeti vsak trenutek informacije o poslovanju. Informatika pa mora zagotoviti centralno rešitev, ki bo zagotavljala relevantne vhodne informacije. Z uvedbo BPM-ja v organizacijah se programska oprema vse bolj spreminja le v vnosne in prikazne maske, sam proces pa je skrit in optimiziran v strežniku BPM.

SRC | BPM

PODROČJE, NA KATEREM IMA SRC
IZJEMNE IZKUŠNJE

V SRC združujemo odlično poznavanje BPM-rešitev in poslovnih znanj. Avtomatizacijo in optimizacijo poslovnih procesov izvajamo skupaj z vami, povsem podrejeno vašim poslovnim ciljem. Poskrbimo za tehnične integracije z vašimi sistemi in za ustrezno vrednotenje prihrankov ter prednosti, ki izhajajo iz uvedbe BPM v vašo organizacijo.

Prednosti naše ponudbe

Smo zanesljiv partner. Vedno na vaši strani.

1

Licenčna programska oprema v povprečju lahko pokriva do 80% vaših poslovnih procesov. Za preostalih 20% morate skrbeti sami z nenehnim razvojem in prilagoditvami. Zakaj teh 20% ne bi raje predali BPM rešitvi?

2

V zadnjih letih so vse večje organizacije investirale v SOA rešitve, ki zbližujejo poslovne cilje in informatiko. S poslovnega vidika je BPM logična nadgradnja teh rešitev.

3

Za izvedbo BPM projekta potrebujete resnega in vztrajnega poslovnega partnerja. Zadovoljstvo strank in velika uporabna ter poslovna vrednost rezultatov projekta so naše ključne vrednote.

Brezplačen posvetPišite nam ali pa nas pokličite in si zagotovite brezplačno predstavitev ali pa zahtevajte ponudbo.

Marko Šmid
Svetovalec
T01 600 7000
Emarko.smid@src.si

BPM SRC

Vaše ime in priimek *

Ustanova ali podjetje

E-poštni naslov *

Vaš telefon