Cisco Catalyst Full Stack – Secure

Varnost na prvem mestu

Dobrodošli v svet Cisco Catalyst Full Stack, kjer varnost ni le funkcija – je temelj. V središču naše ponudbe sta Identity Services Engine (ISE) in Umbrella, ki skupaj zagotavljata neprekinjeno zaščito in inteligentno upravljanje. Predstavljene rešitve ponujajo robustno, a enostavno varnostno arhitekturo za današnje hibridne delovne okolje.

Cisco Identity Services Engine

Prepoznajte in nadzorujte naprave in uporabnike v omrežju

Cisco Identity Services Engine (ISE) predstavlja srce varnostne politike in dostopa v omrežju. Ta zmogljiva platforma omogoča centralizirano upravljanje politik, zagotavlja varnost dostopa do omrežja in nudi preglednost ter nadzor nad uporabniki in napravami. Z ISE lahko podjetja učinkovito upravljajo identitete uporabnikov, zagotavljajo varnost podatkov in omogočajo skladnost z regulativami. Poleg tega ISE olajša integracijo z drugimi varnostnimi rešitvami, kar omogoča še bolj celovito zaščito.

Ključne prednosti

Centralizirano upravljanje politik

ISE poenostavlja ustvarjanje in upravljanje varnostnih politik po celotnem omrežju.

Varnost dostopa

Zagotavlja, da imajo samo pooblaščeni uporabniki in naprave dostop do omrežnih virov.

Preglednost in nadzor

Omogoča podrobno vidljivost uporabnikov in naprav na omrežju, kar olajša hitro odkrivanje in odzivanje na varnostne incidente.

ISE je idealna rešitev za podjetja, ki iščejo zanesljivo in prilagodljivo varnostno platformo, ki se lahko prilagodi hitro spreminjajočim se poslovnim potrebam in zagotavlja temeljito zaščito v vsakem okolju.

Cisco Umbrella

Sodobna kibernetska varnost na poenostavljen način

Cisco Umbrella predstavlja ključno komponento za zagotavljanje varnosti v oblaku. Ta vseobsegajoča rešitev za zagotavljanje varnosti (DNS-varnost, varen spletni prehod, oblačna požarna pregrada…) se odziva na grožnje v realnem času in ščiti uporabnike, kjerkoli se nahajajo. Z integrirano zaščito pred napadi in inteligentnim preprečevanjem groženj, Umbrella podjetjem omogoča, da ostanejo korak pred potencialnimi varnostnimi tveganji.

Ključne prednosti

DNS varnost

Umbrella uporablja DNS za blokiranje dostopa do škodljivih spletnih mest še pred vzpostavitvijo povezave.

Zaščita kjerkoli

Zagotavlja varnost za uporabnike ne glede na njihovo lokacijo, kar je ključno za podporo hibridnemu delu.

Optimizirana izkušnja

Z zagotavljanjem varnega dostopa do aplikacij, Umbrella optimizira uporabniško izkušnjo.

Cisco Umbrella predstavlja prvo obrambno linijo v varnostni arhitekturi podjetja, ki preprečuje dostop do nevarnih spletnih mest in omogoča varno in učinkovito delovanje omrežja

Cisco Secure Network Analytics

Kjer kaos najde svojega nasprotnika

Cisco Secure Network Analytics, prej znan pod imenom Stealthwatch, podjetjem omogoča napredno analizo omrežnega prometa in realnočasovno odkrivanje groženj. Ta sistem za analizo varnosti omrežja uporablja napredne algoritme za identifikacijo nenavadnih vzorcev prometa in potencialnih varnostnih tveganj, kar omogoča hitro ukrepanje proti kibernetskim napadom.

Ključne prednosti

Napredna analiza prometa

Sposobnost analiziranja velikih količin omrežnega prometa omogoča zaznavanje skritih groženj in anomalij.

Realnočasovno odkrivanje groženj

Secure Network Analytics neprekinjeno spremlja omrežni promet, zagotavljajoč takojšnjo prepoznavo in odziv na varnostna tveganja.

Poglobljeni vpogledi in obveščanje

Orodje ponuja podrobne vpoglede v omrežno aktivnost, kar omogoča boljše razumevanje in upravljanje omrežne varnosti.

Cisco Secure Network Analytics je bistvena komponenta za podjetja, ki iščejo celovito in proaktivno varnostno rešitev. Zmožnost zagotavljanja varnosti in vidljivosti v vseh delih omrežja postavlja to orodje v središče napredne obrambne strategije.

Cisco Cyber Vision

Varnost za industrijska omrežja

Cisco Cyber Vision je posebej zasnovan za zaščito industrijskih omrežij in IoT naprav. Ta rešitev združuje napredno tehnologijo za nadzor in zaščito kritične infrastrukture ter IoT naprav pred kibernetskimi grožnjami. S svojimi sposobnostmi integracije z ostalimi Cisco varnostnimi rešitvami, Cyber Vision omogoča celovit vpogled in nadzor nad varnostjo v industrijskih omrežjih.

Ključne prednosti

Zaščita industrijskih omrežij

Omogoča napredno detekcijo groženj in zaščito za industrijske kontrolne sisteme (ICS) in IoT naprave.

Integracija z varnostnimi rešitvami

Cyber Vision se lahko integrira z drugimi Cisco varnostnimi orodji, kar omogoča širši varnostni nadzor.

Vidljivost in nadzor

Ponuja neprecenljive vpoglede v omrežno aktivnost, kar omogoča podjetjem bolje razumeti in zaščititi svoje industrijske sisteme.

Cisco Cyber Vision je ključen za podjetja, ki se ukvarjajo z industrijsko avtomatizacijo in IoT, saj zagotavlja potrebno zaščito v tem hitro razvijajočem se in vse bolj povezanem področju.

Izkušnje strank

Zaupajo nam vodilna podjetja

Svetovno priznana podjetja uporabljajo naše naprave za izboljšanje komunikacije in sodelovanja. Preberite, kako so naše naprave spremenile njihovo delovno okolje in jim pomagale doseči večjo produktivnost.

Bolnišnica Dayton Children's je s pomočjo celovitih varnostnih rešitev Cisco, vključno z Identity Services Engine (ISE) in Umbrella, okrepila varnost svojega omrežja in izboljšala operativno učinkovitost. Te rešitve so zagotovile trdno osnovo za varen dostop do ključnih medicinskih virov, s čimer so omogočile neprekinjeno oskrbo pacientov. Z zmogljivostmi napredne detekcije groženj, ki jih nudi Secure Network Analytics, pa je bolnišnica dosegla novo raven odpornosti proti kibernetskim grožnjam.
Moneypenny je s pomočjo rešitev Cisco Umbrella in Cisco Identity Services Engine (ISE) preoblikovala svoje delovno okolje v hibridni model. To jim je omogočilo, da so svojim zaposlenim zagotovili varno in učinkovito delo od doma, hkrati pa ohranili možnost dela v pisarni. Implementacija teh tehnologij je pripomogla k izboljšani fleksibilnosti in varnosti, kar je Moneypenny postavilo za primer dobre prakse za podjetja, ki prehajajo na hibridne delovne modele
Unilin Group je s pomočjo Cisco Cyber Vision in Identity Services Engine (ISE) dosegla pomembne izboljšave v svojem proizvodnem okolju. Te rešitve so omogočile boljšo preglednost in varnost operativnih omrežij ter pospešile inovacije na področju IoT. S standardizacijo omrežnih arhitektur so povečali učinkovitost, izboljšali varnost proizvodnje in omogočili sodelovanje med IT in proizvodnimi ekipami, kar je Unilin Group postavilo v boljši položaj za soočanje z izzivi industrije 4.0 in zagotavljanje kontinuitete poslovanja.

Želite ponudbo?

www.src.si | 01 600 700 | src@src.si

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.