Odklenite moč poenotenega omrežja

Poenostavite in avtomatizirajte omrežje
s programsko podprtimi rešitvami za stikala, usmerjevalnike
in brezžične povezave

Stikala Cisco Catalyst 1000

Vaš prvi korak k sodobnemu omrežju

Stikala Cisco Catalyst serije 1000 ponujajo zanesljivo, prilagodljivo in varno omrežno rešitev za podjetja z do 250 uporabniki in minimalno ali nobeno IT podporo. Zahvaljujoč kompaktni, brezventilatorski zasnovi in izboljšani zanesljivosti se ta serija stikal neopazno zlije z okoljem odprte pisarne, učilnice, wellnessa ali podobnih prostorov.

Poenostavljeno upravljanje

Catalyst 1000 serija omogoča upravljanje do osmih stikal preko enega IP naslova, kar olajšuje upravljanje in zmanjšuje kompleksnost omrežja.

Prilagodljivost in zanesljivost

Z možnostjo napajanja preko Ethernet kabla (PoE) in izboljšanimi funkcijami, kot sta neprekinjeno PoE in "Dying Gasp", stikala nudijo prilagodljive možnosti za namestitev IoT naprav.

Napredna varnost

Vgrajene varnostne funkcije, kot so podpora za 802.1X, SPAN in BPDU Guard, omogočajo napredno segmentacijo prometa in preprečujejo morebitne vdore v omrežje.

Stikala Cisco Catalyst 9000

Hrbtenica sodobnega omrežja

Stikala Cisco Catalyst serije 9000 predstavljajo vrhunsko rešitev za podjetja, ki potrebujejo zanesljivost, visoko zmogljivost in varnost za sodobno delovno okolje. Z integriranimi naprednimi tehnologijami in varnostnimi funkcijami, ta serija stikal ponuja celovito rešitev za hibridno delo, od fiksnih in kompaktnih dostopovnih stikal do razširljivih modularnih jedrnih stikal in robustnih industrijskih stikal.

Visoka zmogljivost in skalabilnost

Serija 9000 zagotavlja izjemno hitro delovanje s podporo za hitrosti do 400G ter možnost enostavnega širjenja vašega omrežja s pomočjo skladov.

Napredna varnost

Stikala so zasnovana z Zero Trust arhitekturo, ki vključuje ISE, Stealthwatch, analizo kriptiranega prometa in napredne AI/ML funkcije.

Pripravljenost za prihodnost

Z možnostjo gostovanja aplikacij in avtomatizacije ta serija podjetjem omogoča, da se enostavno prilagajajo spremembam in se pripravijo na prihodnje tehnološke izzive.

Brezžična omrežja Cisco Catalyst 9000

Izboljšajte svojo mobilnost, izboljšajte svoje poslovanje

Zagotovite povezano okolje, ki je vedno vklopljeno, vedno varno in intuitivno za upravljanje. Krmilniki Cisco Catalyst serije 9800 so zasnovani za zagotavljanje neprekinjenega delovanja, varnosti in skalabilnosti ter omogočajo enostavno upravljanje omrežja z lastno infrastrukturo, v oblaku ali oboje.

Za najboljšo izkušnjo združite krmilnik z dostopovnimi točkami Cisco Catalyst serije 9100, ki ponujajo visoko zmogljivost, varnost in prilagodljivost, potrebno za obvladovanje sodobnih brezžičnih omrežij. Omogočajo hitrejšo in bolj zanesljivo Wi-Fi povezljivost z najnovejšimi standardi, vključno z Wi-Fi 6/6E.

Vgrajena varnost

Zaščitite omrežje s funkcijami, kot so varni zagon, zaščita v realnem času in verifikacija integritete.

Prilagodljivost

Krmilnik podpira tri načine razmestitve: kot namenska naprava, v javnih in zasebnih oblačnih storitvah ali pa kar vgrajen v stikalih serije 9000 ali dostopnih točkah serije 9100.

Izjemna zmogljivost

Wi-Fi 6 ponuja do 50% manjšo latenco in 3-4x boljšo zmogljivost v primerjavi z 802.11ac oz. Wi-Fi 5, prav tako pa je zasnovan za večjo gostoto naprav, vključno z IoT.

Usmerjevalniki Cisco Catalyst 8000

SD-WAN in SASE: nova arhitektura omrežij

Družina usmerjevalnikov Cisco Catalyst 8000 predstavljajo novo generacijo usmerjevalnikov, ki so zasnovani z mislijo na oblačne storitve in SD-WAN ter zagotavljajo najvišjo raven vidljivosti in varnosti s pomočjo analize kriptiranega prometa, možnostjo integracije s Cisco Umbrella in/ali ThousandEyes in drugo . Omogočite varno povezljivost do hibridnih in večoblačnih aplikacij, tudi iz oddaljenih lokacij.

Povezljivost

Vodilne varnostne in omrežne storitve se združujejo, da zagotovijo visoko zmogljivo SD-WAN omrežje tudi na oddaljenih lokacijah.

Agilnost

Odprta in popolnoma programabilna programska arhitektura omogoča avtomatizacijo na oblačni ravni in podporo za mikrostoritve, kar poenostavlja prehod na oblak.

Odpornost

Fleksibilnost za uvajanje katerekoli storitve in možnost inteligentnega načrtovanja kapacitet omogoča IT oddelkom, da sprejmejo razvijajoče se tehnologije, kot je 5G, brez ogrožanja zmogljivosti ali razpoložljivosti sistema.

Izkušnje strank

Svetovno priznana podjetja uporabljajo naše naprave za izboljšanje komunikacije in sodelovanja. Preberite, kako so naše naprave spremenile njihovo delovno okolje in jim pomagale doseči večjo produktivnost.

Univerza Baldwin Wallace za svobodne umetnosti in znanosti je Ciscu zaupala ustvarjanje sodobne omrežne infrastrukture, ki podpira razvijajoče se potrebe več kot 3300 študentov in potrebe po pokritosti z brezžičnim signalom.
Gradnja novega, povezanega stadiona za boljši vpogled v delovanje in boljše izkušnje navijačev
Vodilno gradbeno podjetje Daewoo Engineering & Construction je za svojo novo poslovno stavbo v Seulu (Eulji Twin Tower) izbralo celoten nabor produktov Cisco Catalyst.

Želite ponudbo?

www.src.si | 01 600 700 | src@src.si

SRC Dogodek

Rešitve za prehod na Cloud-native IT infrastrukturo za digitalne platforme

9. april 2024 ob 9h

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.