Nova generacija DNA center SD Access SD WAN DNA security

Intuitivno omrežje

Omrežje, ki se upravlja samo. Cisco DNA. S SRC-em

Privoščite svojemu podjetju intuitivno omrežje nove generacije, omrežje Cisco DNA, zgrajeno iz rešitev DNA center, SD-Access, SD-WAN, DNA security. Omrežje se preko vpogleda v dogajanje samo uči primernih odzivov. Ti so zaradi dogajanja v realnem času za celo generacijo hitrejši, učinkovitejši in pomenijo mnogo večjo omrežno varnost. Za vas pa bistveno manj dela z administracijo in vzdrževanjem omrežja.

Cisco DNA

 • Namenska arhitektura.
 • Dobra preglednost stanja (»end-to-end«) vašega omrežja in komponent.
 • Integrirana varnost.
 • Popolna avtomatizacija procesov.

Cisco DNA center

 • Moderni nadzorno-upravljalni center za vašo komunikacijsko infrastrukturo.
 • S pomočjo umetne inteligence in strojnega učenja proaktivno spremlja, odkriva napake in optimizira vaše omrežje.
 • Avtomatizirana konfiguracija in vzpostavitev novih komunikacijskih elementov po principu »plug & play«.

Cisco SD-Access in Cisco ISE

 • Prevzemite popolno, centralizirano kontrolo nad dostopom vaših žičnih, brezžičnih in oddaljenih uporabnikov in naprav.
 • Centralizirajte upravljanje varnostne politike za vaše naprave in uporabnike .
 • Dokončno avtomatizirajte izvajanje varnostne politike dostopov do vašega omrežja za naprave in uporabnike vašega informacijskega sistema.

SD-WAN

 • Enostavno upravljajte vaše WAN omrežje iz ene same točke.
 • Umetna inteligenca naj poskrbi za optimalen pretok podatkov vašega prostranega omrežja.
 • Razširite svoje WAN omrežje z novo lokacijo po principu »plug & play«.
 • Iz ene upravljalne točke si z nekaj kliki zagotovite, da bo vaše prostrano omrežje varno, zmanjšajte tveganje in zagotovite, da bo vaše poslovanje potekalo nemoteno.

Povrnitev investicije

Kje pa se vi vidite čez 5 let? Mi vas vidimo med zmagovalci v vašem podjetju. Investicija v Cisco DNA namreč dokazano pomeni več prihranka kot stroškov.

return-on-investment_ikona

402%

povrnitev vaše investicije (ROI) v petih letih

roi_ikona

44.000€

poprečni letni prihranek na 100 uporabnikov.

calendar

9 mesecev

obdobje po katerem se povrne vaša investicija v Cisco DNA

Ključno izbolšanje poslovanja

Cisco DNA vašemu podjetju dokazano prinese izboljšanje poslovanja. Kar ne preseneča. Omrežje zagotavlja nižje stroške, večjo učinkovitost in predvsem priložnost, da podjetje večino energije in resursov posveti svoji osnovni dejavnosti.

networking

42%

hitrejše vključevanje WAN omrežij

application

17%

hitrejše delovanje aplikacij

businessman

26%

učinkovitejše IT osebje

SRC in Cisco DNA

SRC je vodilno slovensko podjetje za implementacijo omrežij, zato smo med najbolje usposobljenimi za vpeljavo omrežja Cisco DNA v vaše podjetje. Naši strokovnjaki za podporo in servis nikoli niso daleč, zato ste lahko brez skrbi, medtem ko vaše omrežje deluje zanesljivo in varno.

Cisco DNA pomeni bistveno manj dela z vašim omrežjem, saj to deluje na intuitivni, avtomatizirani osnovi. Novih naprav, kot so IoT naprave ali računalniki v omrežje več ne priklapljate ročno, ampak se preko osrednje nadzorne plošče same vključujejo v ekosistem v vašega omrežja.

S Cisco DNA lahko dokazano prihranite kar do 44.000 € na 100 uporabnikov letno. Povrnitev investicije v 5-tih letih pa je lahko več kot 400-odstotna.

Omrežje Cisco DNA sloni na avtomatskem intuitivnem učenju in s tem samodejnem posodabljanju. Kakršnekoli IoT ali druge naprave, ki delujejo s pomočjo oblaka bo mogoče učinkovito priklapljati še dolgo v prihodnosti.

V SRC-u, enem najbolj uveljavljenih slovenskih podjetij za digitalno transformacijo uredimo vse, da bo vaš Cisco DNA deloval učinkovito, nemoteno in dolgotrajno.

SRC Webinar – Upravljanje Cisco SD Access

Več kot 6.000 zadovoljnih strank

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.