CISCO DUO VAREN DOSTOPEN KJERKOLI KADARKOLI

Varen dostop za vse, s katere koli naprave in katere koli lokacije

Duo je uporabniku prijazna varnostna platforma z ničelnim zaupanjem za vse uporabnike, vse naprave in vse aplikacije. Primerna je za organizacije vseh velikosti, ki morajo zaščititi obsežno količino občutljivih podatkov.

Posnetek webinarja

Prilagodljivo večkratno preverjanje pristnosti (MFA)

S platformo Duo lahko aktivno zmanjšate tveganje vdora in kraje vaših podatkov. Preverite identiteto uporabnikov, pridobite pregled nad vsako napravo in uveljavite prilagodljive politike za varen dostop do vseh aplikacij.

Duo na podlagi podatkov iz več milijonov preverjanj pristnosti preučuje, na kakšen način organizacije omogočajo delo od koder koli in s katere koli naprave, s čimer nato lažje priporoča učinkovit nadzor za zagotavljanje varnega dostopa do aplikacij.

Ali ste vedeli?
Uporablja MFA za dostop 95%

Študija varnostne organizacije Thales, v kateri je sodelovalo več kot 300 IT-strokovnjakov, je pokazala, da že več kot 95 % vprašanih uporablja MFA za dostop do nekaterih virov.

Dobro je vedeti
Kršitev varnosti povezanih z zlorabo gesel 80%

Poročilo o preiskavah kršitev varnosti podatkov za leto 2019, Verizon – vir: DBIR Interactive

Dvojno preverjanje pristnosti (2FA)

Duo vam omogoča preprosto preverjanje identitete vseh uporabnikov z eno potezo.

Sodobno in učinkovito večkratno preverjanje pristnosti

Cisco Duo ščiti vaše aplikacije s pomočjo dodatnega vira potrditve, kot je npr. mobilni telefon ali žeton, s katerim dodatno preverite identiteto uporabnika, preden mu sistem odobri dostop. Duo je zasnovan tako, da zagotavlja preprosto in poenostavljeno izkušnjo prijave za vsakega uporabnika in vsako aplikacijo, hkrati pa se zaradi oblačne zasnove zlahka integrira z vašo obstoječo tehnologijo.

Vidnost naprav

Pridobite pregled nad vsemi upravljanimi (in neupravljanimi) napravami ter se prepričajte, da izpolnjujejo vaše varnostne standarde, preden jim odobrite dostop.

Naprave v ustreznem stanju, zmanjšujejo varnostno tveganje.

Česar ne vidite, ne morete zaščititi. Zagotavljanje vidnosti naprav je prvi korak pri vzpostavljanju zaupanja v naprave in bistveni vidik dobre strategije ničelnega zaupanja. Duo zagotavlja vidnost vsake posamezne naprave v vašem omrežju in uveljavlja preverjanje stanja ob vsakem poskusu prijave.

Ali ste vedeli? 99%

Do leta 2021 bo 99% izkoriščenih ranljivosti predstavljalo težave, ki jih varnostna ekipa prizadete organizacije pozna že vsaj eno leto.

Gartner, Dale Gardner, Security Summit 2018

Prilagodljivo preverjanje pristnosti

Uveljavljajte varnostne politike dostopa glede na tveganje uporabnikov, naprav in aplikacij.

Granularna varnost v enem koraku

Resnično dobra strategija ničelnega zaupanja spreminja raven dostopa ali zaupanja na podlagi kontekstnih podatkov o uporabniku ali napravi, ki zahteva dostop. Prav tako omejuje dostop samo na uporabnike, ki ga resnično potrebujejo. Z Duo lahko v nekaj minutah prek preproste in intuitivne skrbniške nadzorne plošče nastavite podrobne politike ter upravljate pravila globalno ali za določene aplikacije oz. skupine uporabnikov.

Varna enotna prijava (SSO)

Poenostavite delovni postopek prijave uporabnika z enotno nadzorno ploščo za dostop do vseh aplikacij.

Prijava brez stresa

Današnja delovna sila se pri zagotavljanju produktivnosti zanaša na neverjetno veliko število programov in platform, zato je težko zagotoviti dostop do teh orodij na zahtevo, ne da bi pri tem ogrozili varnost. Na srečo Duo uporabnikom omogoča, da imajo bistvene aplikacije na dosegu roke. Ne glede na to, ali iščete novo rešitev SSO ali želite zaščititi obstoječo, Duo omogoča poenostavljeno izkušnjo prijave in neprepustno varnost.

Zaščitite katero koli aplikacijo, ne glede na to, kje se nahaja

Zagotovite varen dostop do vseh lokalnih in oblačnih aplikacij s pomočjo izvornih (»native«) integracij.

Varen oddaljen dostop

Zagotovite oddaljeni dostop brez odjemalca za večoblačna okolja in delavce na daljavo.

Varen in nemoten oddaljeni dostop

Za današnjo delovno silo je “pisarna” lahko kjer koli: doma, v kavarni, celo na letalu. Duo ščiti vsako napravo in vsako aplikacijo, zato lahko vaši uporabniki še naprej delajo z orodji, ki jih imajo radi, kjer koli in kadar koli. Prilagodljivost in mir?

Z Duo lahko imate oboje.

Ali ste vedeli?
45%

45 % zahtevkov za dostop do zaščitenih aplikacij prihaja izven poslovnega okolja.

Duo – Poročilo o zaupanja vrednih dostopih, 2019

Cisco Zero Trust

Večkratno preverjanje pristnosti (MFA) in določanje zaupanja vrednih naprav s platformo Duo je odličen začetni korak na poti k zaščiti delovne sile in strategiji ničelnega zaupanja v podjetju.

Vzpostavitev zaupanja na točki dostopa

Cisco Zero Trust ponuja celovito rešitev za zaščito aplikacij oz. okolja pred dostopi nepooblaščenih uporabnikov, naprav in z neznane lokacije. Ta celovit varnostni model ničelnega zaupanja vam omogoča zmanjševanje, odkrivanje in odzivanje na tveganja v vašem okolju.

CISCO

Zakaj Cisco Zero Trust?

Najboljše platforme za uveljavljanje ničelnega zaupanja se morajo brez težav integrirati z vašo infrastrukturo, ne da bi v celoti nadomestile vaše obstoječe rešitve. Cisco Zero Trust zagotavlja celovit pristop k varovanju vseh dostopov do aplikacij in okolja s strani katerega koli uporabnika, naprave ali lokacije, in sicer s pomočjo:

shield

Vzpostavljanja zaupanja

Zaupanje vzpostavimo s preverjanjem:

 • identitete uporabnika in naprave,
 • stanja naprave in ranljivosti,
 • vsake delovne obremenitve,
 • zaupanja v aplikacije in storitve,
 • kakršnih koli znakov zlorabe.

log-in

Uveljavljanja dostopa na podlagi zaupanja

Izvajamo dostop z najmanjšimi možnimi privilegiji do:

 • aplikacij
 • omrežnih virov,
 • komunikacij o delovni obremenitvi,
 • vseh uporabnikov in skrbnikov.

key

Stalnega preverjanja zaupanja

Nenehno preverjamo:

 • da prvotna načela, ki so bila uporabljena za vzpostavitev zaupanja, še vedno veljajo,
 • da promet ni povezan z grožnjami,
 • tvegano, nenormalno in zlonamerno vedenje,
 • da se spremeni raven zaupanja, če pride do zlorabe.

Želite ponudbo?

Telefon: 01 600 7000
Email: klemen.renko@src.si

SRC Event

Rešitve kibernetske varnosti SRC SECURE za zagotavljanje skladnosti z NIS-2/ZinfV

29. maj 2024 ob 9h

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.