Podjetje s seznama 500 najuspešnejših svetovnih podjetij v medijski in zabavni industriji o IT varnostni rešitvi Cisco SecureX

Ta študija primera podjetja s seznama 500 najuspešnejših podjetij v medijski in zabavni industriji temelji na anketi strank o IT rešitvi za odziv na varnostne grožnje Cisco SecureX, ki jo je maja 2020 izvedla neodvisna raziskovalna služba TechValidate. Profilirano podjetje je prosilo, da se njegovega imena ne razkrije in se s tem zaščiti zaupnost podjetja.

Izzivi

Poslovni izzivi, zaradi katerih je profilirano podjetje ovrednotilo in na koncu izbralo rešitev Cisco SecureX. Podjetje je želelo rešiti naslednje varnostne izzive:

Primer uporabe

Ključne značilnosti in funkcionalnosti Cisco SecureX, ki jih uporablja anketirano podjetje:

Rezultat

Anketirano podjetje je s pomočjo rešitve Cisco SecureX doseglo naslednje rezultate in opravilo naslednje naloge:

Tedenski prihranek časa, ki ga je dosegla skupina za varnostne operacije podjetja z uporabo Cisco SecureX glede na naslednje primere uporabe:

Profil podjetja

Podjetje, predstavljeno v tej študiji primera, je prosilo, da se njegovega imena ne razkrije, saj javna podpora ponudnikom ni v skladu z njihovimi politikami.

TechValidate jamči za verodostojnost teh podatkov.

Velikost podjetja:
500 najuspešnejših svetovnih podjetij

Sektor:
Mediji in zabavna industrij

Želite brezplačno predstavitev?

www.src.si | 01 600 700 | src@src.si

SRC Dogodek

Rešitve za prehod na Cloud-native IT infrastrukturo za digitalne platforme

9. april 2024 ob 9h

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.