ClinicAll

Vse informacije za zdravnika, udobje za pacienta.

Izkoristite priložnost in z boljšim pretokom informacij zagotavljajte še boljšo storitev za vaše paciente in obenem enostavneje dostopajte do informacij za zdravstveno osebje.

BREZPLAČEN POSVET

CLINICALL

Vse informacije za zdravnika, udobje za pacienta

SRC | ClinicAll | Udobje za pacienta

Udobje
za pacienta

Dnevi, ki jih pacient preživi v bolniški postelji, so dolgi. ClinicAll je računalnik ob bolniški postelji z zaslonom na dotik. Številni TV kanali lahko pacientu olajšajo bivanje v bolnišnici. Dostop do spleta, Skypa in elektronske pošte omogočajo ohranjanje komunikacije z domačimi. Na voljo so strokovne multimedijske vsebine, ki pacientu nudijo jasna in prijazna pojasnila o operativnih posegih in metodah zdravljenja.

SRC | ClinicAll | Vse informacije za zdravnika

Vse informacije
za zdravnika

Za zdravnika je naprava ClinicAll ob bolniški postelji lahko vir vseh pomembnih informacij, ki jih potrebuje o pacientu, simptomih, diagnozi, predpisanih posegih in opravljenem zdravljenju. ClinicAll in dodelane rešitve SRC Infonet-a so za zdravnika vir vseh podatkov o aktualnem stanju pacienta in zgodovini zdravljenja. Nemška zanesljivost in domače znanje na enem mestu – prav tam, kjer to potrebujete. Ob bolniški postelji.

SRC | ClinicAll | Brez dodatnih stroškov za bolnišnico

Brez dodatnih stroškov
za bolnišnico

Bolnišnice, ki uporabljajo ClinicAll, so sprejele modro odločitev. Brez stroškov za nakup nudijo več udobja pacientom in zanesljive, popolne informacije zdravnikom. Vso strojno opremo ClinicAll namreč bolnišnicam dobavimo brezplačno. Pacient, ki se odloči, da bo uporabljal računalnik ClinicAll, pa lahko poseže po vseh ključnih spletnih rešitvah za komunikacijo z domačimi, sodelavci in prijatelji. Na voljo ima številne multimedijske vsebine, TV programe in celo video na zahtevo.

Prednosti naše ponudbe

Na enem mestu združujemo potrebe pacienta po ohranjanju stika s sorodniki in prijatelji ter zahteve zdravnika po enostavnem in hitrem dostopu do vseh informacij in podatkov

1

Ker je ClinicAll lahko popolnoma integriran z informacijskim sistemom bolnišnice.

2

Ker je oprema popolnoma prilagojena bolnišničnemu okolju – računalniki ClinicAll so medicinsko certificirane naprave.

3

Ker brez kakršnegakoli stroška za bolnišnico nudimo rešitev za izjemno izboljšanje standarda bivanja in hkrati rešitev za mnogo boljšo dostopnost vseh informacij o pacientu.

4

Ker verjamemo, da boste 100% izkoristili priložnost in z boljšim pretokom informacij zagotavljali še boljšo storitev za vaše paciente in enostavnejši dostop do informacij za zdravstveno osebje.

Brezplačen posvetPišite nam ali pa nas pokličite in si zagotovite brezplačno predstavitev ali pa zahtevajte ponudbo.

Miha Kaufman
Svetovalec
T04 600 7000
Emiha.kaufman@infonet.si

SRC Vrstomat