SRC v Las Vegasu predstavil novo rešitev za banke

SRC Novice

SRC v Las Vegasu predstavil novo rešitev za banke
12. 3. 2015 SRC

IBM je povabil SRC na konferenco z namenom, da SRC predstavi novo rešitev za banke, ki povezuje obstoječe programe v novo platformo.

Podjetje SRC se že več kot 25 let ukvarja z razvojem rešitev za finančno industrijo. Na konferenci InterConnect je SRC predstavil rešitev v sodelovanju z referenčno stranko, eno od vodilnih slovenskih bank.

V zadnjih letih je SRC za banke razvil platformo, ki zaposlenim v banki omogoča dostop do vseh podatkov, programov in informacij, ki jih potrebujejo pri opravljanju svojega dela. V nasprotju s tradicionalnimi programi, pri katerih uporabnik izvaja procese v glavi in uporablja računalnik kot pripomoček, nova pametna platforma omogoča popolno avtomatizacijo procesov, ki jih z izvajanjem postopoma optimizira.

SRC-IBM-Inter-1024x576

Ustanove in podjetja imajo zaradi svoje zgodovine veliko količino aplikacij oz. informacijskih sistemov različnih generacij in jih želijo zaradi konkurenčnosti in spremenjenih poslovnih modelov modernizirati. Nova platforma omogoča združitev vseh teh rešitev v eno samo novo rešitev, prek katere lahko izvaja vse procese, v katerih je udeležen in pri tem uporablja vse naprave, ki so mu danes na voljo: od računalnika do tablice in telefona. Tak pristop omogoči ustanovi ali podjetju postopno zamenjavo zastarelih rešitev, kar je v teh časih zaradi manjše investicije in manjše kompleksnosti projekta dobrodošla pot. Rešitev temelji na referenčni, v Sloveniji izdelani platformi, storitveni arhitekturi in sodobnih sistemih za upravljanje procesov.