Cisco Collaboration

Sistem za poslovno komuniciranje in sodelovanje

Ne glede na to, kje se vaši zaposleni nahajajo, jim lahko s Cisco “Collaboration” platformo za komuniciranje in sodelovanje omogočite večjo agilnost, da bodo v podjetju lažje, hitreje in bolj učinkovito dosegali željene cilje.

Delo na daljavo

Cisco “Collaboration” platforma vam omogoča hitro vzpostavitev varnega dela na daljavo z možnostjo učinkovitega komuniciranja in sodelovanja za vaše zaposlene.

Prednost enotne platforme

Ne glede na to, ali omogočate delo oddaljenim delavcem ali preoblikujete celotno lokalno omrežje, vam platforma Webex ponuja vse, kar potrebujete za uvedbo in upravljanje celotnega paketa za sodelovanje.

Poenotena obremenitev komunikacijskih poti

Uporabniki lahko delajo pametneje: klici, sestanki, sporočanje in nadzor naprav – vse iz ene same aplikacije.

Poenoteno upravljanje in diagnostika

Enostavno dodeljevanje, administracija in upravljanje storitev Cisco Webex prek enega okna.

Varnost
podjetja

Zagotovite varno poslovanje z močnim šifriranjem, preprečevanjem zlonamerne programske opreme, zaščito pred izgubo podatkov in drugimi varnostnimi rešitvami.

Napredna samoučeča inteligenca

Omogočite pametnejši način dela s pomočjo vključevanja konteksta in analitičnih podatkov pri vseh interakcijah.

Porast hibridnega delovnega mesta

Delo v pisarni

Tistim, ki se vračate na delo v svoje pisarne, omogočimo inteligentno delovno okolje, ki različne IT sisteme povezuje v celovito platformo za komuniciranje in sodelovanje.

Delajte od koderkoli in ostanite povezani s sodelavci. Senzorji, umetna inteligenca in avtomatizacija zagotavljajo napredne uporabniške izkušnje in spodbujajo spremembe, ki zagotavljajo varnost in produktivnost delavcev, od domače pisarne do sejne sobe.

98%

delovne sile pričakuje, da bodo prihodnji sestanki vključevali oddaljene udeležence

97%

delovne sile si želi sprememb, da bo delovno okolje varnejše

77%

velikih organizacij bo povečalo fleksibilnost dela

96%

delovne sile si želi inteligentne tehnologije za medsebojno sodelovanje

Kontaktni center

Agente vašega kontaktnega centra lahko enostavno, hitro in na popolnoma varen način pripravimo na delo iz domače pisarne.

Hitra uvedba oblačne
storitve za podjetja
vseh velikosti!

Vaš kontaktni center lahko v oblaku deluje že po nekaj dneh.

Rešitve za
delo od doma

Ciscove »on-premise« rešitve kontaktnih centrov ponujajo možnosti, ki agentom in nadzornikom pomagajo pri opravljanju dela na daljavo. Izbrani pristop je odvisen od edinstvene konfiguracije kontaktnega centra in poslovnih potreb.

Oddaljeno upravljanje in administracija

Omogočamo vam učinkovito in centralizirano upravljanje naprav in storitev, ki jih v vašem podjetju uporabljate za komuniciranje in sodelovanje.

Upravljajte storitve in uporabnike, dodeljujte naprave, pregledujte podrobno analitiko in poročila ter konfigurirajte varnostne politike in politike skladnosti. Z vsem tem pripomorete k ohranjanju varnosti podatkov in izpolnjevanju zakonskih zahtev.

SRC Webinar

Hibridno klicanje

z uporabo aplikacij za sodelovanje Microsoft Teams in Cisco Webex

Oglejte si posnetek webinarja

Play Video

Želite ponudbo?

Telefon: 01 600 7000
Email: klemen.renko@src.si
small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.