Disruptivna moč eIDAS

Disruptivna moč eIDAS
18. 1. 2018 Adam Sabljakovic

DISRUPTIVNA MOČ eIDAS

Nova uredba EU pospešuje digitalno preobrazbo in ustvarja nove priložnosti

16. 2. 2018, SRC, MATRIXROOM, LJUBLJANA

Z uvajanjem edinstvene sheme za digitalne storitve zaupanja – elektronske podpise, elektronske žige, časovne žige in certifikate za preverjanje pristnosti na spletu – je eIDAS ključ za digitalno preobrazbo v mnogih podjetjih.

Na našem poslovnem zajtrku bomo povzeli ključne točke te uredbe – analizirali bomo resnične študije primerov in prikazali, kako lahko podjetja izkoristijo digitalne storitve zaupanja, da bi pridobila koristi na področju varčevanja, novih tržnih priložnosti, zmanjšanja goljufij in učinkovitosti upravljanja.

Vedno bolj digitalni svet pomeni naraščajoče digitalne tokove interakcij, pri čemer nastajajo odnosi, ki se sklepajo popolnoma brezpapirno in na daljavo. Te interakcije zahtevajo visoko stopnjo zaščite na evropski ravni in ravno to je namen uredbe eIDAS, velika priložnost za povečanje digitalne preobrazbe, da bi ustvarili edinstven evropski digitalni trg.

eIDAS je kratica za “electronic IDentification, Authentication and trust Services” oziroma “elektronsko IDentifikacijo, Avtentikacijo in Storitve zaupanja”. Je uredba, ki zagotavlja dosleden okvir za varno elektronsko identifikacijo in preverjanje po vsej Evropi.

Zato vas vabimo na SRC poslovni zajtrk Disruptivna moč eIDAS, ki bo v petek, 16. februarja 2018 od 9.00 do 10.30 v demo sobi MatrixRoom v 2. nadstropju poslovne stavbe podjetja SRC. Strokovnjaki iz SRCa in Infocerta bodo komentirali dogajanje in odgovarjali na vaša vprašanja.

  • Česa še ne veste o tej uredbi?
  • Zakaj bi lahko bila eIDAS priložnost za vaše podjetje?
  • Kako bi lahko izkoristili rešitve digitalnega zaupanja, da bi pridobili več koristi?

Dogodek je za udeležence iz podjetij in ustanov brezplačen, obvezna pa je prijava. Prosimo, da vaš prihod na SRC poslovni zajtrk, ki bo v petek, 16. februarja 2018 od 9.00 do 10.30 potrdite čim prej prek spodnjega prijavnega obrazca, da vam lahko zagotovimo prost sedež.

Prijave sprejemamo do zapolnitve mest.

PRIJAVA NA DOGODEK

Prijava je zaključena