Država

Enostavnejše delo upravnih enot

Že več kot 20 let izdelujemo vrhunske IKT-rešitve za domači javni sektor in za vlade v regiji. Če iščete zanesljivega, korektnega in izkušenega izvajalca, potem smo prava izbira za vas.

BREZPLAČEN POSVET

DRŽAVA

Enostavnejše delo upravnih enot

SRC | Država | Izgubljen dokument? Le spomin na davno preteklost.

Dokumentne storitve

Dokumentne storitve temeljijo na rešitvi SPIS, standardno urejenem upravljanju dokumentov v digitalni obliki, ki smo ga pri SRC-u razvili z več kot 20-letnimi izkušnjami pri delu za javno upravo. Na upravnih enotah nameščamo posebno različico, ki jo uporablja 58 upravnih enot in 5000 uporabnikov. Na voljo je tudi nadgradnja za skeniranje in arhiviranje papirnatih dokumentov.

SRC | Država | SRC je glede znanja in izkušenj neprekosljiv

Hitrejše delo,
od najmanjše občine do vlade.

Že več kot 20 let izdelujemo vrhunske IKT-rešitve za domači javni sektor in za vlade v regiji. Naše programske rešitve in storitve uporabljajo upravne enote, občine, ministrstva, agencije in vlade v Sloveniji, Črni gori, Makedoniji, Moldaviji, Bosni in Hercegovini ter drugje. Projekte v tujini izvajamo skupaj z najboljšimi lokalnimi partnerji. Če iščete zanesljivega, korektnega in izkušenega izvajalca, potem smo prava izbira za vas.

SRC | Država | SRC je glede znanja in izkušenj neprekosljiv

SRC je glede
znanja in izkušenj neprekosljiv.

Smo strokovnjaki za pisarniško poslovanje po ZUP, e-upravo in e-pravosodje. Ponosni smo na to, da smo kot avtorji portala eUprava že leta 2005 pomagali Sloveniji do 2. mesta v EU po razvitosti elektronskih storitev. Portal eVEM je bil leta 2009 pri Združenih narodih v New Yorku uradno razglašen kot najboljša svetovna elektronska storitev.

Prednosti naše ponudbe

DOSTOP DO UPRAVE BREZ POTI IN ČAKANJA

Skozi leta in projekte smo zgradili kompetence
za naslednja področja:

1

zaledni sistemi – pisarniško poslovanje, zakonodajni postopek, evidenčni sistemi za tožilce in pravobranilce;

2

e-poslovanje G2C – portal e-uprava za izvajanje elektronskih storitev za državljane in sistem za izvajanje e-plačil

3

e-poslovanje G2B –spletna registracija in statusne spremembe samostojnih podjetnikov ter podjetij na enem mestu s pomočjo storitve eVEM;

4

e-poslovanje G2G – portal NIO za izmenjavo in obdelavo podatkov med institucijami ter portal ISPO za statistične poizvedbe in obdelave;

5

registri – register vozil in voznikov, elektronska zemljiška knjiga, centralna kazenska evidenca;

6

sistem za izdajanje viz, podporni sistem za seje vlade; sistem za planiranje proračuna, sistem za elektronsko pošiljanje in prejemanje viz in podobno.

Brezplačen posvetPišite nam ali pa nas pokličite in si zagotovite brezplačno predstavitev ali pa zahtevajte ponudbo.

Mitja Svet
Svetovalec
T01 600 7000
Emitja.svet@src.si

Mitja Svet

Vaše ime in priimek *

Ustanova ali podjetje

E-poštni naslov *

Vaš telefon