Search
Close this search box.

Our clients

Many high-profile companies trust us.

Providing services with a smile

Our clients trust us

Our knowledge and many years of experience will help you achieve better results. We believe in sincere and fair business relationships and in mutual trust. Projects are completed in a professional manner in accordance with the agreed objectives and in full. We continue to maintain many systems even a number of years after projects have been concluded and are always available to clients for assistance.

We are excited about our cooperation

What our clients say about us

Only take a minute to get to know us

Top-notch senior management and employees.

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.