SRC Hackathon

13. 4. - 6. 5. 2021

Ustvarimo ChatBota

O hacku

Da bo pot na sestanke bolj zabavna in da vsaj nekoliko zmanjšamo svoj ogljični odtis, smo na SRC-u nabavili/kupili 3 električne skiroje znamke Xiaomi.

Namen SRC hackathona je omogočiti enostavno in zabavno rezervacijo skiroja prek platforme Mattermost s chatbotom, ki smo ga poimenovali Roby.

Roby je prijazen, nekoliko duhovit chatbot, ki bo skozi pogovor s teboj prepoznal, kdaj in za koliko časa potrebuješ skiro, in ti omogočil preprosto rezervacijo. Rešitev za rezervacijo električnih skirojev na SRC-u smo poimenovali SRC eRide. To so le nekatere lastnosti, ki se jih bo  naš Roby naučil.

SRC eRide

Chatbot za rezervacijo
električnega skiroja

Cilj Hacka

Oprijemljiva rešitev, ki je primerna za uporabo v produkcijskem okolju in omogoča rezervacije skirojev prek platforme Mattermost (MM).

Zahteve

Točkovanje

Tehnična izvedba

0/10

Ustreza zahtevam

0/10

Osebnost

0/10

Intuitivnost

0/10

Ekipa je sestavljena iz oseb z različnih projektov

0/5

Ekipa je sestavljena iz oseb iz različnih programov

0/5

Dodatne točke (10 točk)

Žirija

Miha Žerko

Nemanja Malbašić

Damjan Klevišar

Vasja Rebec

Tilen Rebec

Miha Gašperšič

Martina Rogar

Nagrada

2.mesto

SRC Hackathon
500
  •  

1.mesto

SRC Hackathon
750
  •  

3.mesto

SRC Hackathon
250
  •  

*Ocenjena neto nagrada preračunana na mesečno bruto plačo 2500 eur za celo ekipo.

Prijave zaprte

SRC Dogodek

Rešitve za prehod na Cloud-native IT infrastrukturo za digitalne platforme

9. april 2024 ob 9h

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.