6A2B9EA

HP EliteBook 630 G9 z Intel® Core™ i5 procesorjem

Ključne funkcije v sodobnem ohišju

Procesor Intel® Core™ i5-1235U (s tehnologijo Intel® Turbo Boost tudi do 4,4 GHz, 12 MB predpomnilnika L3, 10 jeder, 12 niti)

HP EliteBook 630 je cenovno ugoden, zmogljiv in varen računalnik, ki omogoča enostavno standardizacijo, končnim uporabnikom pa nudi orodja, ki jih potrebujejo, da lahko delajo kjer koli. Ta računalnik, oblikovan za osnovne potrebe podjetij, predstavlja funkcije za sodelovanje, zmogljivost in varnost, ki jih potrebujejo, da lahko ostajajo med najboljšimi.

Ključne prednosti

Vse kar potrebujete od vašega novega računalnika

Zvočniki za kristalno jasen zvok

Uživajte v kristalno čistem zvoku, ki ga zagotavljata funkciji HP Dynamic Audio in HP AI Noise Reduction.

Najnovejši procesor Intel®

Ta globalno razpoložljiv prenosni računalnik, ki ga je enostavno servisirati, zagotavlja zmogljivost z najnovejšim procesorjem Intel®

Zaščiten s HP Wolf Security

HP Wolf Security for Business zagotavlja vedno vklopljeno in odporno obrambo, temelječo na strojni opremi.

HP EliteBook 630 G9

6A2B9EA

Že za 983,00 €

Cena ne vključuje DDV-ja

Tehnični podatki

5 let

Dodatne garancije

Ob nakupu HP ProBook 450 G9 vam nudimo zakup dodatne garancije za obdobje 5 let.

Če pride do težav s strojno opremo, si vsi želite, da jo boste čim prej vrnili v delujoče stanj. S HP-jevo storitvijo za strojno opremo naslednji delovni dan na mestu uporabe poskrbite, da bodo strokovnjaki vedno na voljo in v veliki meri izboljšajte čas delovanja izdelka. S kakovostno podporo na daljavo ali priročno podporo na mestu uporabe, ki je na voljo naslednji delovni dan, bo pomoč na voljo takrat, ko jo boste potrebovali, da boste lahko čim prej nadaljevali z delom.

Cena: 169,00 € + DDV

Želite ponudbo?

Pišite nam in z veseljem vam pomagamo.

Intel, the Intel logo, and Intel Core are trademarks of Intel Corporation or its subsidiaries.

© SRC d.o.o. 2024 Vse pravice pridržane

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.