Z zaupanjem vstopite v dan

Za pristop k delu, ki zahteva sodelovanje, potrebujete zmogljiv, varen in trpežen prenosni računalnik, ki uporabnikom omogoča povezavo in storilnost v katerem koli okolju. Soočite se z zahtevami delovnega dne, polnega različnih nalog, ki jih je treba opraviti na več mestih, z lahkim in čudovito oblikovanim računalnikom HP EliteBook 840 G7.

Intel® Core™
i7 procesor

10U68EA

HP EliteBook 840 G7 Notebook PC

1.646,00 EUR brez DDV

Delajte brez skrbi

Varnostne funkcije, ki jih zagotavlja HP, delujejo skupaj in ustvarjajo vedno vklopljeno, vedno delujočo odporno obrambo. Te rešitve, ki se vedno razvijajo, pomagajo ščititi osebni računalnik pred grožnjami vse od sistemskega BIOS-a do brskalnika ter nad operacijskim sistemom in pod njim.

Ustvarjen za udobje

Izjemno tanki in lahki računalnik HP EliteBook 840 G7 z diagonalo zaslona 35,56 cm (14 palcev), ki ga z lahkoto nesete z enega sestanka na drugega, ima 85-odstotno razmerje zaslona in ohišja. Vključuje tudi novo tipkovnico in sledilno tablico, ki sta pri delu tihi ter udobni.

Vsa zmogljivost v ličnem oblikovanju

Preoblikovan računalnik HP EliteDesk 800 SFF v kompaktnem oblikovanju poslovnega razreda zagotavlja visoko zmogljivost in številne možnosti za razširitev. Ta majhen računalnik z zmogljivimi komponentami in napredno varnostjo je kos velikim obremenitvam.

1D2V9EA
HP EliteDesk 800 G6 PC

1.451,00 EUR brez DDV

Izdelan za spreminjajoče se delovno okolje

Zagotovite si zmogljivost računalnika HP EliteDesk 800 SFF z izjemno tihim delovanjem, ki ga omogoča oblikovanje HP Run Quiet Design, potrebno v sodobnih, manjših delovnih okoljih.

Razširitev, ki podaljša življenjsko dobo vaše investicije

Računalnik HP EliteDesk 800 SFF s petimi ležišči in štirimi režami polne višine zagotavlja številne možnosti za razširitev. Poleg tega so na voljo še tri dodatne reže M.2 in 11 priključkov USB.

Želite ponudbo?

Pišite nam in z veseljem vam pomagamo.

© Copyright 2020 HP Development Company, L.P. Ponudba velja do razprodaje zalog. Cene veljajo samo za opisane možnosti. Cene se
pogosto spreminjajo in se lahko spremenijo brez obvestila. Fotografije izdelka morda ne ustrezajo opisanim značilnostim. Ultrabook, Celeron, Celeron Inside, Core Inside, Intel, Intel Logo, Intel Atom, Intel Atom Inside, Intel Core, Intel Inside, Intel Inside Logo, Intel vPro, Intel Evo, Itanium, Itanium Inside, Pentium, Pentium Inside, vPro Inside, Xeon, Xeon Phi, Xeon Inside, Intel Agilex, Arria, Cyclone, Movidius, eASIC, Iris, MAX, Intel RealSense, Stratix, and Intel Optane are trademarks of Intel Corporation or its subsidiaries. Intel, the Intel Logo, Intel Inside, Intel Core, and Core Inside are trademarks of Intel Corporation or its subsidiaries in the U.S. and/or other countries.

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.