HP Elitebook 840 G8 z Intel® Core™ i5 procesorjem

Ekipe delajo na številnih mestih, zato potrebujejo zmogljiv, varen in odporen prenosni računalnik, ki zagotavlja preprosto povezovanje, da ste lahko vedno storilni. Zahtev delovnega dne, polnega različnih nalog, ki jih morate kot zaposleni v velikem podjetju opraviti na več mestih, se lotite z računalnikom HP EliteBook 840.

Ključne prednosti

Delajte brez skrbi

HP Wolf Security for Business zagotavlja vedno vklopljeno in odporno obrambo, temelječo na strojni opremi. Te rešitve, ki se neprekinjeno razvijajo, pomagajo ščititi osebni računalnik pred sodobnimi grožnjami vse od sistemskega BIOS-a do brskalnika ter nad operacijskim sistemom in pod njim.

Oblikovan za vas

Računalnik HP EliteBook 840 je z novo zvočno izkušnjo, ki temelji na umetni inteligenci, izdelan za vaš način dela. Ta izjemno lahki in tanki poslovni prenosni računalnik, ki ga lahko vedno vzamete s seboj, vključuje 85-odstotno razmerje med zaslonom in ohišjem ter tiho in udobno tipkovnico.

Prizadevajte si za uspeh

V računalniku HP EliteBook 840 z vmesnikom Wi-Fi 6, dolgo življenjsko dobo akumulatorja in zmogljivim procesorjem Intel® Core™ enajste generacije lahko delate po najboljših močeh.

HP Elitebook 840 G8 je zmogljiv poslovni prenosni računalnik z diagonalo zaslona 14 inch

Že od 1060,00 € + DDV

Tehnični podatki

Želite ponudbo?

Pišite nam in z veseljem vam pomagamo.

Intel, the Intel logo, the Intel Inside logo and Intel Core are trademarks of Intel Corporation or its subsidiaries.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.