Prenosni računalnik HP EliteBook 845 G8

Z lahkoto organizirajte svoj dan, poln obveznosti

AMD Ryzen™ 7 PRO 5850U Mobilni procesor s PRO tehnologijo (1.9 GHz – 4.4 GHz, 16 MB predpomilnika, 8 jeder)

Vse kar potrebujete

S čudovito oblikovanim in izjemno varnim računalnikom HP EliteBook 845 se lahko povezujete brez skrbi in poskrbite za storilnost v skoraj katerem koli okolju. Ta tanki in lahki računalnik, oblikovan za večopravilnost in delovni dan na različnih mestih, je prilagojen vašemu načinu dela.

Ključne prednosti

Vse kar potrebujete od vašega novega računalnika

Delajte brez skrbi

HP Wolf Security for Business zagotavlja vedno vklopljeno in odporno obrambo, temelječo na strojni opremi. Te rešitve, ki se neprekinjeno razvijajo, pomagajo ščititi osebni računalnik pred sodobnimi grožnjami vse od sistemskega BIOS-a do brskalnika ter nad operacijskim sistemom in pod njim.

Prilagojen vašemu načinu dela

Računalnik HP EliteBook 845 je izdelan za sodoben način dela. Ta izjemno lahki in tanki poslovni prenosni računalnik, ki ga lahko vedno vzamete s seboj, ponuja 85-odstotno razmerje med zaslonom in ohišjem ter tiho in udobno tipkovnico.

Zmogljivost, povezljivost, dolga življenjska doba akumulatorja

Način, na katerega delamo, se hitro razvija. Vrhunski procesor AMD Ryzen™ in dolga življenjska doba akumulatorja zagotavljata povezljivost ter storilnost.

HP Elitebook 845 G8

4L0A5EA

Že od 1.760,00 € + DDV

Tehnični podatki

Želite ponudbo?

Pišite nam in z veseljem vam pomagamo.

© SRC d.o.o. 2022 Vse pravice pridržane

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.