5V9R4EA

HP EliteOne 840 G9 z Intel® Core™ i7 procesorjem

Vse v enem ohišju

HP EliteOne 840 AiO vaši ekipi omogoča, da je kar najboljša z izkušnjami, ki navdušujejo uporabnike in IT. Z novo elegantno zasnovo, najnovejšim procesorjem Intel® in opremljenim z novim kompletom vrhunskih orodij za sodelovanje, ki jih poganja HP Presence, je pripravljen za vse vaše zahtevne projekte in virtualne konference.

Ključne prednosti

Vse kar potrebujete od vašega novega računalnika

HP Auto Frame

Oživite svoja srečanja z vrhunskimi avdio in video funkcijami, ki jih poganja HP Presence.

Zmogljiv Intel® procesor

Z lahkoto opravljajte več nalog zahvaljujoč najnovejšemu procesorju Intel®, ogromnemu pomnilniku in prilagodljivemu pomnilniku DDR5.

Zaščiten s HP Wolf Security

HP Wolf Security for Business zagotavlja vedno vklopljeno in odporno obrambo, temelječo na strojni opremi.

HP EliteOne 840 G9

5V9R4EA

Že za 2.215€

Cena ne vključuje DDV-ja

Tehnični podatki

5 let

Dodatne garancije

Ob nakupu HP EliteOne 840 vam nudimo zakup dodatne garancije za obdobje 5 let.

Če pride do težav s strojno opremo, si vsi želite, da jo boste čim prej vrnili v delujoče stanj. S HP-jevo storitvijo za strojno opremo naslednji delovni dan na mestu uporabe poskrbite, da bodo strokovnjaki vedno na voljo in v veliki meri izboljšajte čas delovanja izdelka. S kakovostno podporo na daljavo ali priročno podporo na mestu uporabe, ki je na voljo naslednji delovni dan, bo pomoč na voljo takrat, ko jo boste potrebovali, da boste lahko čim prej nadaljevali z delom.

Cena: 169,00 € + DDV

Želite ponudbo?

Pišite nam in z veseljem vam pomagamo.

Intel, the Intel logo, and Intel Core are trademarks of Intel Corporation or its subsidiaries.

© SRC d.o.o. 2024 Vse pravice pridržane

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.