6F2M3EA

HP ProBook 450 G9 z Intel® Core™ i7 procesorjem

Ključne funkcije v sodobnem ohišju

Procesor Intel® Core™ i7-1255U (s tehnologijo Intel® Turbo Boost tudi do 4,7 GHz, 12 MB predpomnilnika L3, 10 jeder, 12 niti)

Prenosni računalnik HP ProBook 450 nudi rastočim podjetjem zmogljivost komercialne ravni, zaščito HP Wolf Security for Business in vzdržljivost v kompaktnem oblikovanju. Ta računalnik poganja procesor Intel® in je zaščiten z vedno vklopljeno varnostjo, ki ji lahko zaupate.

Prenosni računalnik HP ProBook 450 nudi rastočim podjetjem vzdržljivo napravo, opremljeno z zaščito HP Wolf Security for Business, ki v kompaktnem ohišju zagotavlja zmogljivost komercialne ravni.

Ključne prednosti

Vse kar potrebujete od vašega novega računalnika

Zasnovano za hibridne načine dela

Prenovljena, kompaktna zasnova za preprosto prenosljivost z orodji za sodelovanje za izboljšanje storilnosti ekipe.

Vsakodnevno učinkovito poslovanje

Zagotovite si učinkovito delovanje z najnovejšim procesorjem Intel®, grafično kartico, dolgo življenjsko dobo akumulatorja in pogoni SSD.

Zaščiten s HP Wolf Security

HP Wolf Security for Business zagotavlja vedno vklopljeno in odporno obrambo, temelječo na strojni opremi.

HP ProBook 450 G9

6F2M3EA

Že za 1.250,00 €

Cena ne vključuje DDV-ja

Tehnični podatki

5 let

Dodatne garancije

Ob nakupu HP ProBook 450 G9 vam nudimo zakup dodatne garancije za obdobje 5 let.

Če pride do težav s strojno opremo, si vsi želite, da jo boste čim prej vrnili v delujoče stanj. S HP-jevo storitvijo za strojno opremo naslednji delovni dan na mestu uporabe poskrbite, da bodo strokovnjaki vedno na voljo in v veliki meri izboljšajte čas delovanja izdelka. S kakovostno podporo na daljavo ali priročno podporo na mestu uporabe, ki je na voljo naslednji delovni dan, bo pomoč na voljo takrat, ko jo boste potrebovali, da boste lahko čim prej nadaljevali z delom.

Cena: 169,00 € + DDV

Želite ponudbo?

Pišite nam in z veseljem vam pomagamo.

Intel, the Intel logo, the Intel Inside logo and Intel Core are trademarks of Intel Corporation or its subsidiaries.

© SRC d.o.o. 2024 Vse pravice pridržane

SRC Event

Rešitve kibernetske varnosti SRC SECURE za zagotavljanje skladnosti z NIS-2/ZinfV

29. maj 2024 ob 9h

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.