5F0C7EA

HP Z2 G9 Mini z Intel® Core™ i5 procesorjem

Najzmogljivejša mini delovna postaja na svetu.

Zagotovite si neverjetno visoko zmogljivost v noro majhnem računalniku. Z elegantnim novim videzom je odlična izbira za sodobno delovno mesto – doma ali v pisarni.

Ključne prednosti

Vse kar potrebujete od vašega novega računalnika

Popolno prileganje kjerkoli

Ustvarite svoj idealen delovni prostor, ne glede na to, ali ste v pisarni ali doma. Z vsestransko zasnovo ga postavite na mizo ali pod njo ali za monitor – pospravite ga celo v torbo in odnesite s seboj domov.

Zasnovano za razvoj

Zdaj s standardno nizkoprofilno grafiko in novim izvlečnim dostopom do notranjosti brez orodja lahko enostavno zamenjate grafiko in pomnilnik. Brez težav se povežite z bistvenimi zunanjimi napravami z veliko vgrajenimi I/O.

Zanesite se na svojo delovno postajo

Delajte z zaupanjem, saj veste, da je vaše namizje prestalo 360.000 ur strogega testiranja, testiranja vojaških standardov, je certificirano za programsko opremo, ki je vodilna v panogi, in je izdelano za izvajanje vaših najtežjih delovnih obremenitev 24/7.

HP Z2 G9 Mini

5F0C7EA

Že od 1.572,00 €

Cena ne vključuje DDV-ja

Tehnični podatki

Želite ponudbo?

Pišite nam in z veseljem vam pomagamo.

Intel, the Intel logo, and Intel Core are trademarks of Intel Corporation or its subsidiaries.

© SRC d.o.o. 2024 Vse pravice pridržane

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.