5F193EA

HP Z2 Mini G9 z Intel® Core™ i7 procesorjem

Najzmogljivejša mini delovna postaja na svetu.

Lotite se delovnih procesov, za katere ste mislili, da jih ni mogoče opraviti v tako majhnem računalniku. HP Z2 Mini se enostavno prilega na mizo ali za monitor, zato se lahko lotite projektov 3D, ne da bi zgubili dragocen pisarniški prostor. Pri tem zbirka HP Wolf Security Suite zagotavlja zaščito od BIOS-a do brskalnika, v operacijskem sistemu ter nad njim in pod njim.

Ključne prednosti

Vse kar potrebujete od vašega novega računalnika

Moč računalnika Z mini brez primere

Zagotovite si standardno grafično procesorsko enoto NVIDIA® z nizkim profilom in procesor Intel©, ki zagotavljata nemoteno oblikovanje, upodabljanje in izvajanje simulacij.

Izdelan, da se razvija z vašim delovnim procesom

Novo izvlečno oblikovanje omogoča dostop do notranjosti brez orodij, zato lahko enostavno zamenjate grafično kartico, pomnilnik in druge komponente.

Varnost, ki ji v panogi ni para. Zanesljivost, ki ji lahko zaupate

Z računalnikom, ki je oblikovan za vzdržljivost, delajte brez skrbi. V računalniku Z2 Mini smo opravili 360.000 ur preizkusov in preizkuse v skladu z vojaškim standardom[5], ima pa tudi potrdilo za profesionalne aplikacije. Poleg tega HP Wolf Security for Business[4] zagotavlja zaščito v operacijskem sistemu ter pod njim in nad njim.

HP Z2 Mini G9

5F193EA

Že od 2.249,00€

Cena ne vključuje DDV-ja

Tehnični podatki

Želite ponudbo?

Pišite nam in z veseljem vam pomagamo.

Intel, the Intel logo, and Intel Core are trademarks of Intel Corporation or its subsidiaries.

© SRC d.o.o. 2024 Vse pravice pridržane

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.