HP ZBook Fury G8 z Intel® Core™ i7 procesorjem

15.6 inch G8 Mobile Workstation PC (62T71EA)

Zmogljivost na ravni namiznega računalnika, ki jo zagotavlja naš ultimativni ZBook, je zdaj na voljo v izjemno elegantnem, tankem oblikovanju.

Ključne prednosti

Deluje kjer koli

Z debelino samo 27 mm in težo 2,72 kg (6 funtov) zagotavlja vaš vodilni ZBook izjemno zmogljivost kjerkoli že ste. Funkcija HP Sure View Reflect ščiti vaš zaslon pred radovednimi očmi, programska oprema za odpravljanje hrupa in zavijanja pa blokira neželeni hrup v ozadju.

Zmogljiv

Z najnovejšimi centralnimi procesorskimi enotami Intel® in grafičnimi procesorskimi enotami NVIDIA® ali AMD si zagotovite zmogljivost brez omejitev. Medtem ko delate na oblikovanju, lahko v ozadju sledite žarkom ali pa z uporabo priložene programske opreme ZCentral Remote Boost delite svojo zmogljivost s sodelavci.

Prilagodljiv

Zagotovite si shrambo na ravni namiznega računalnika in pomnilnik, ki nudi veliko prostora za rast. Razširitev in servis sta z dostopom do odstranljivih komponent brez uporabe orodij in obsežno izbiro priključkov za nujno potrebne pripomočke zelo enostavna.

Zmogljivost namiznega računalnika v mobilni napravi

Zagotovite si enostavno ustvarjanje, upodabljanje, urejanje in simulacije. Predstavite kompleksne nabore podatkov kar na poti. Izjemna zmogljivost ni bila še nikoli tako mobilna.

Že od 2.767,00 €

Tehnični podatki

Želite ponudbo?

Pišite nam in z veseljem vam pomagamo.

Intel, the Intel logo, the Intel Inside logo and Intel Core are trademarks of Intel Corporation or its subsidiaries.

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.