Cenovno ugoden, pripravljen za podjetja.

Povezujte se s prenosnim računalnikom HP 250, ki vključuje zmogljivo tehnologijo in prenovljeno ohišje, da ga lahko vzamete kamor koli greste. Dokončajte poslovne naloge s procesorjem Intel®2 in ključnimi orodji za sodelovanje.

HP 250 je cenovno ugoden prenosni računalnik z diagonalo zaslona 39,62 cm (15,6 palca), procesorjem Intel®2 in ključnimi orodji za sodelovanje.

Intel® Core™
i5 procesor

27K26EA

HP 250 G8

Od 599,00 EUR + DDV

Izdelan za delo in pripravljen za zabavo

Z najnovejšo tehnologijo, ki vključuje zmogljiv procesor Intel®, pomnilnik in shrambo, lahko projekte dokončate brez skrbi.

Lep in lahek

Prenosni računalnik HP 250 je s tankim in lahkim oblikovanjem primeren za mobilne načine dela. Čudovit zaslon z ozkim robom ter veliko razmerje med zaslonom in ohišjem zagotavljata dovolj prostora za delo ali pretakanje vsebine.

Intel, the Intel logo, the Intel Inside logo and Intel Core are trademarks of Intel Corporation or its subsidiaries.

Želite ponudbo?

Pišite nam in z veseljem vam pomagamo.

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.