Search
Close this search box.
Dni
Ur
Minut
Sekund
SRC Brunch

Implementacija in upravljanje Cloud-native arhitekture od vsebnikov do orkestracije

13.6.2022 ob 9h

Na kratko o dogodku

Na predstavitvi bomo na podlagi resničnih primerov pokazali kako so kontejnerji prehodili pot od predkoronskega buzzworda do obnašanja v produkcijskem okolju.

V tem obdobju smo odkrivali kje so pasti pri uvedbi ter izzivi pri samem upravljanju cloud-native platforme, ter kje so prednosti vzpostavitve cikla neprekinjene integracije in uvedbe (CI/CD) za podjetja. Predstavili bomo izkušnjo podjetja SRC pri postavitvi mikrostoritev in vsebnikov v »cloud-native« okoljih Kubernets in Red Hat OpenShift platformi.

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.