Search
Close this search box.

Informacijska varnost

Rešitve za popolno varnost vašega sistema

Od zaščite sporočilnega sistema do uporabe umetne inteligence za kibernetsko varnost.

Ne tvegajte - zaupajte ekspertom za varnost

S pomočjo naših rešitev za informacijsko varnost lahko obvladujete vse nevarnosti, ki ogrožajo vaš sistem. Od uporabe požarnih pregrad nove generacije, VPN, nadzorovanega dostopa do spleta, kontrole dostopa do sistema in varovanja posamičnih naprav, do PKI in SIEM rešitev.

Preverjena in učinkovita zaščita informacijskega sistema

Dobavimo in vzpostavimo zanesljive rešitve. Vaš sporočilni sistem zaščitimo pred neželenimi sporočili in zlonamerno kodo, ki je lahko priložena e-pošti. Za varno delo na daljavo vam vzpostavimo VPN. Dostope do komunikacijskega omrežja krmilite z NAC rešitvijo, ki tudi poskrbi za to, da so vse vrste naprav pred vstopom v vaš sistem ustrezno varnostno nadgrajene. Končne naprave zaščitimo z rešitvami za obrambo pred zlonamerno kodo, vzpostavimo klasične ali aplikativne požarne pregrade in s SIEM rešitvami zagotovimo vašo skladnost z regulativo.

Napredne rešitve za varno in neprekinjeno poslovanje

Poleg običajnih rešitev, s katerimi nadzirate dostop do spletnih vsebin in aplikacije ter zaščitite sistem pred vdori, zlonamerno kodo in DDoS napadi, nudimo tudi rešitve za overjanje uporabniške identitete in neprekinjeno poslovanje. Z uporabo PKI rešitev in kartic lahko hkrati nadzirate fizični dostop in prijavo v vaše omrežje. S praktičnimi izkušnjami vam lahko pomagamo zagotavljati neprekinjeno poslovanje. Z rešitvami, ki temeljijo na umetni inteligenci poskrbimo za to, da bo vaš sistem na varnostne grožnje reagiral že na podlagi nenavadnih vzorcev uporabe.

Rezervni podatkovni center in okrevalni načrt

Nudimo vam rezervni podatkovni center v našem varnem poslovnem računalniškem oblaku. V kolikor želite, vam rezervni podatkovni center vzpostavimo tudi v vaši lastni infrastrukturi. S sistemskimi, aplikativnimi, razvojnimi in metodološkimi znanji, zbranimi na enem mestu, vam pomagamo tudi izdelati, preizkusiti in potrditi okrevalni načrti storitev IT in infrastrukture IT.

Želite predstavitev?

Pišite nam in z veseljem vam pomagamo.

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.