Search
Close this search box.

Komunikacijske rešitve

Varna omrežja in virtualizacija infrastrukture.

Vse kar rabite za vašo računalniško mrežo.

Vse dimenzije omrežij, oddaljen dostop
in podatkovni centri

Rešitve v naši ponudbi vam omogočajo postavitev ali prenovo LAN, CAN, WAN ali drugega tipa računalniške mreže. Poskrbimo za varen, hiter in zanesljiv pretok podatkov v vašem podatkovnem centru. Vzpostavljamo varna brezžična omrežja, zagotavljamo rešitve za varen oddaljen dostop in za virtualizacijo vaše infrastrukturne opreme.

Lokalna in brezžična omrežja

Nudimo vse od vrhunskih bakrenih in optičnih pasivnih komunikacijskih rešitev do visoko prepustnih optičnih sistemov DWDM in CWDM. Postavljamo hitra in zanesljiva lokalna in kampus omrežja ter geografsko razpršene mestne in WAN mreže. Ponudnikom IKT storitev omogočamo uporabo več-domenskega in več-storitvenega okolja na eni sami komunikacijski infrastrukturi. Z  brezžičnimi premostitvami omogočamo prenose brez kabla na velikih razdaljah. Za WiFi omrežja zagotovimo ločevanje zaposlenih od obiskovalcev ter sledenje mobilni opremi in uporabnikom.

Varnost in poln izkoristek vašega omrežja

Zagotavljamo rešitve za hiter, zanesljiv in hkrati povsem varen dostop do interneta iz vašega omrežja in v drugi smeri za kontroliran oddaljen dostop zaposlenih ter poslovnih partnerjev do vašega internega informacijskega sistema. Če si informacijsko infrastrukturo delite še z drugimi organizacijami, vam z virtualizacijo komunikacijske infrastrukture varno ločimo komunikacijske poti. Organizacije si tako lahko delijo stroške infrastrukture, dejansko pa delujejo na enak način, kot če bi vsaka od njih imela lastno opremo. Takšna rešitev lahko prinaša velike prihranke.

Podatkovni centri

Z aktivnimi komunikacijskimi rešitvami za podatkovne centre omogočimo virtualizacijo omrežnih elementov in izvajanje protokolov za usklajevanje parametrov med temi elementi. Upravljanje omrežnega prometa v podatkovnem centru je lahko vezano na vsebino, zagotovljena je skalabilnost omrežja, nizka latenca in prenosi podatkov brez izgub.

Želite predstavitev?

Pišite nam in z veseljem vam pomagamo.

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.