Search
Close this search box.

Nadzor in upravljanje infrastrukture

Vse pod kontrolo.

Nadzor strežnikov, naprav, komponent, sistemov in aplikacij.

Upravljajte z vašimi informacijskimi
sistemi kot profesionalci

Z našimi rešitvami vzpostavite učinkovit nadzor nad informacijsko infrastrukturo na način, ki ni odvisen od posameznih proizvajalcev. Fleksibilna rešitev omogoča pregled nad delovanjem vašega sistema v realnem času in sodobno alarmiranje. Primerno za vse dimenzije organizacij.

Prilagodljiv upravljalni sistem

Nadzirajte in upravljajte s sistemsko, komunikacijsko in računalniško infrastrukturo, končnimi uporabniškimi sistemi, perifernimi napravami in aplikacijami. Za velika in mala informacijska okolja. Nameščajte programsko opremo in varnostne popravke na strežnike in delovne postaje na daljavo in po urniku. Kontrolirajte naprave, ki se oddaljeno povežejo z vami. Nadzirajte skladnost konfiguracije odjemalcev z interno varnostno politiko. Imejte pregled nad aktivnim računalniško – komunikacijskim inventarjem, arhivirajte ali restavrirajte nastavitve vseh elementov sistema.

Nadzirate lahko sami ali uporabite MSP

Z nadzornim sistemom lahko kontrolirate ali je vaša infrastruktura izkoriščena optimalno in locirate ozka grla. O kritičnih dogodkih vas sistem obvešča z uporabo SMS sporočil ali e-pošte, na voljo je nadorna plošča in orodje za pripravo poročil. Odlična podpora vašemu nadzoru je SRCvizor, ki predstavlja profesionalno MSP storitev. Zagotovili si boste popolno kontrolo dostopa do vašega IS in varnost na meji z drugimi omrežji. Vključili vam bomo tudi specifične sisteme za nadzor pasivnega omrežja, podatkovnega centra,  brezžičnih omrežij, IP telefonije in druga orodja.

SRCvizor - MSP storitev

SRCvisor je nadzorni center za oddaljeno spremljanje vaše informacijske infrastrukture v realnem času. Zaznamo nepravilnosti in jih praviloma odpravimo še preden vas zmotijo. Redno obveščamo o stanju in ključnih dogodkih v vašem sistemu. Informacije v zvezi s stanjem vašega informacijskega okolja lahko pridobite tudi oddaljeno, s poljubno uporabniško napravo.

Želite predstavitev?

Pišite nam in z veseljem vam pomagamo.

SRC Dogodek

Rešitve za prehod na Cloud-native IT infrastrukturo za digitalne platforme

9. april 2024 ob 9h

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.