Search
Close this search box.

Poslovne rešitve

IP telefonija in videokonferenčni sistemi

Informacijska infrastruktura v podporo vašemu poslovanju.

Različne sodobne infrastrukturne poslovne rešitve

Z uporabo IP telefonije glasovne komunikacijske storitve nadgradite z video in podatkovnimi storitvami. Vaša rešitev za videokonferenčne komunikacije naj zagotavlja hkrati popolno varnost in najvišjo kvaliteto videa in zvoka. Portalne rešitve izboljšajo učinkovitost in nižajo stroške.

Postavimo vaš nov sporočilni ali portalni sistem

Naše rešitve za poslovne sporočilne sisteme že dolgo omogočajo vzpostavitev e-poštnih storitev, ki so lahko dostopne tudi preko interneta in integrirane s programsko opremo vaših pametnih telefonov. Sporočilni sistem učinkovito zaščitimo pred “spam” pošto in virusi. Upravljanje s poslovnimi koledarji je seveda vključeno v sistem. Nudimo tudi rešitve s področja portalnih sistemov za lažje sodelovanje znotraj delovnih skupin ter enostavnejšo in učinkovitejšo skupno rabo datotek – tako znotraj vašega podjetja, kot tudi z zunanjimi poslovnimi partnerji.

IP telefonija in napredni videokonferenčni sistemi

Naše rešitve vam omogočajo, da vaše lokalno informacijsko omrežje postane hkrati tudi platforma internih telefonskih povezav. Del rešitve je IP telefonska centrala za obdelavo klicev in različne vrste IP telefonov, med katere sodijo tudi virtualni telefonski aparati, ki vaše mobilne telefone dopolnijo s funkcijo internega telefonskega aparata. Stroške poslovnih poti in sejnih sob enostavno odpravite z našimi varnimi videokonkerenčnimi rešitvami, ki omogočajo sklicevanje sestankov in konferenc, izvajanje izobraževanj ter ad-hoc koordinacije s strankami in partnerji.

Kontaktni centri

Vzpostavljamo tudi kontaktne centre, ki agentom omogočajo hkratno komunikacijo po telefonu, e-pošti ali internetni video zvezi ter vključujejo avtomatizacijo odzivov in različne oblike samopostrežnih storitev.

Želite predstavitev?

Pišite nam in z veseljem vam pomagamo.

SRC Dogodek

Rešitve za prehod na Cloud-native IT infrastrukturo za digitalne platforme

9. april 2024 ob 9h

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.