Search
Close this search box.
Dni
Ur
Minut
Sekund
SRC Brunch

IT varnost naslednje generacije – Microsoft Defender kot celovita varnostna platforma

7.6.2022 ob 9h

Na kratko o dogodku

Prisluhnite našim strokovnjakom zakaj je rešitev Microsoft Defender najboljša zaščita končnih točk informacijskega sistema v tem trenutku.

Rešitev uporablja varnostne mehanizme, že vgrajene v programsko opremo Windows 10 in analitiko, ki je del Microsoftovega oblaka. Pri rešitvi je izbrana XDR strategija, ki zagotavlja, da na osnovi zaznave varnostnih  dogodkov, mehanizmi varovanja ustrezno odreagirajo, hkrati pa podajo priporočila za zmanjševanje groženj. Pri tem je celovitost rešitve dopolnjena z enotnim upravljalskim orodjem in sposobnostjo uprtavljanja heterogenega informacijskega sistema z Windows, Linux ter iOS operacijskimi sistemi.

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.