SRC Izobraževanja

Prevzemite nadzor nad lastnim znanjem

Izobraževalni in izpitni center SRC je eden vodilnih ponudnikov izobraževanj in izpitov s področja informacijske tehnologije v Sloveniji.

Izobraževanja

V izobraževalnem in izpitnem centru SRC
posredujemo znanja.

SRC | Izobraževanja

S TRADICIJO
IN CERTIFIKATI

Izobraževanja na področju informacijskih tehnologij izvajamo že več kot 25 let. Nenehno sledimo svetovnim novostim in posodabljamo naše izobraževalne programe. Z njimi smo številnim uporabnikom pomagali do strokovnega in praktičnega znanja.

SRC | Izobraževanja

ZA RAZLIČNA
PODROČJA DELOVANJA

Izvajamo izobraževanja iz različnih področij informacijskih tehnologij: Microsoft, IBM, VMware, Cognos, SPSS, WebSphere…
Smo uradni pooblaščeni Pearson VUE center. Omogočamo vam opravljanj izpitov, katerih cilj je preverjanja znanja in dvig vaše vrednosti.

SRC | Izobraževanja

ZA VSE PROFILE
UPORABNIKOV

Strokovnjakom IT so namenjeni strokovni seminarji s katerimi obnavljajo strokovna znanja ter spremljajo svetovne trende na področju informacijskih tehnologij.
Uporabniki informacijskih rešitev lahko pridobijo osnovna znanja o informacijski tehnologiji na tečajih za uporabo računalniških okolij in programskih orodij.

Splošni pogoji

Izobraževalno izpitnega centra.

1

PRIJAVA
Na izobraževanje se lahko prijavite preko naše spletne strani www.src.si, s klikom na gumb “Prijava” pri posameznem tečaju, kjer se vam odpre prijavnica. Po oddaji le-te, dobite po e-pošti povratno informacijo o uspešni prijavi na tečaj. Prijavite se lahko tudi pisno po e-mailu src.izobrazevanje@src.si. Rok prijave je do 3 delovne dni pred pričetkom tečaja. Število slušateljev je omejeno na največ 12 v posamezni skupini; najmanjše število za izvedbo je 6. Tečaj potrdimo najkasneje 2 dni pred pričetkom.

2

ODJAVA
Odjavite se lahko samo pisno, najkasneje 3 delovne dni pred pričetkom tečaja. V primeru nepravočasne odjave zaračunamo polno ceno tečaja.

3

PLAČILNI POGOJI
Po končanem izobraževanju vam izstavimo račun. Kotizacijo nakažete na naš transakcijski račun SI56 0510 0800 0087 486, najpozneje do roka plačila navedenega na računu.
Udeležbo na Microsoftovih uradnih tečajih lahko v našem izobraževalnem centru krijete tudi z SA voucherji, ki jih imate na podlagi licenčne pogodbe, sklenjene z Microsoftom

4

ODPOVED
V primeru premalo prejetih prijav si pridržujemo pravico do odpovedi tečaja oz. seminarja ali do spremembe termina. O spremembah vse prijavljene udeležence pisno obvestimo najmanj 3 delovne dni pred predvidenim pričetkom izobraževanja.

5

UPORABA PODATKOV
Podjetje SRC vse pridobljene podatke o udeležencih tečajev varuje v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov. Šteje se, da udeleženec izobraževanja s prijavo na tečaj soglaša z uporabo teh podatkov tudi za namene statistične obdelave in obveščanja o ponudbi. Če udeleženec tega ne želi, lahko to izjavi ob prijavi na izobraževanje.