Izpitni center Pearson Vue

za strokovnjake

Izobraževalni center SRC je pooblaščeni izpitni center za Pearson VUE.

Lokacija izpitnega centra
Izpitni center se nahaja na sedežu podjetja SRC na Tržaški cesti 116 v Ljubljani.

Na izpit se lahko prijavite tako, da pošljete sporočilo na elektronski naslov: mateja.zitko@src.si ali pokličite Matejo Žitko na tel. št. 01 600 72 25.

 

OBVESTILO

Obveščamo vas, da bo testni center od 17. junija 2019 do 8. julija 2019 zaprt.

Hvala za razumevanje!

  • V izpitni sobi sta na voljo dve delovni mesti, ki omogočata sočasno reševanje izpitov prek sistema Pearson VUE.
  • Izpite lahko opravljate vsak dan od ponedeljka do petka ob 9. ali 12:00 uri.
Splošni pogoji

Izobraževalno izpitnega centra.

1

PRIJAVA
Na izobraževanje se lahko prijavite preko naše spletne strani www.src.si, s klikom na gumb “Prijava” pri posameznem tečaju, kjer se vam odpre prijavnica. Po oddaji le-te, dobite po e-pošti povratno informacijo o uspešni prijavi na tečaj. Prijavite se lahko tudi pisno po e-mailu src.izobrazevanje@src.si. Rok prijave je do 3 delovne dni pred pričetkom tečaja. Število slušateljev je omejeno na največ 12 v posamezni skupini; najmanjše število za izvedbo je 6. Tečaj potrdimo najkasneje 2 dni pred pričetkom.

2

ODJAVA
Odjavite se lahko samo pisno, najkasneje 3 delovne dni pred pričetkom tečaja. V primeru nepravočasne odjave zaračunamo polno ceno tečaja.

3

PLAČILNI POGOJI
Po končanem izobraževanju vam izstavimo račun. Kotizacijo nakažete na naš transakcijski račun SI56 0510 0800 0087 486, najpozneje do roka plačila navedenega na računu.
Udeležbo na Microsoftovih uradnih tečajih lahko v našem izobraževalnem centru krijete tudi z SA voucherji, ki jih imate na podlagi licenčne pogodbe, sklenjene z Microsoftom

4

ODPOVED
V primeru premalo prejetih prijav si pridržujemo pravico do odpovedi tečaja oz. seminarja ali do spremembe termina. O spremembah vse prijavljene udeležence pisno obvestimo najmanj 3 delovne dni pred predvidenim pričetkom izobraževanja.

5

UPORABA PODATKOV
Podjetje SRC vse pridobljene podatke o udeležencih tečajev varuje v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov. Šteje se, da udeleženec izobraževanja s prijavo na tečaj soglaša z uporabo teh podatkov tudi za namene statistične obdelave in obveščanja o ponudbi. Če udeleženec tega ne želi, lahko to izjavi ob prijavi na izobraževanje.