MOC Classroom training

za strokovnjake

MOC
Classroom
Training

SRC je Microsoftov pooblaščeni izobraževalni center (CPLS) v okviru katerega izvajamo uradne Microsoftove tečaje in delavnice ter opravljanje izpitov za IT strokovnjake.
Tečaje in delavnice vodijo certificirani MS predavatelji (MCT), ki vam pomagajo pridobiti znanja o najnovejših MS tehnologijah in vam olajšajo pot do pridobitve certifikatov.
Poleg izjemno strogih standardov glede usposobljenosti predavateljev vam nudimo tudi visoko kvaliteto izobraževanj in opremljenosti učilnic.

IZKORISTITE MICROSOFT SOFTWARE ASSURANCE (SA) VOUCHERJE V IZOBRAŽEVALNEM CENTRU SRC!

  • Pri nakupu licenc za Microsoftove programe in orodja vaša organizacija prejme tudi kupone (SA voucherje) za izobraževanje. SA voucherje lahko izkoristite za udeležbo na vseh uradnih Microsoftovih tečajih, ki jih izvajamo v okviru našega pooblaščenega izobraževalnega centra CPLS.
  • Microsoft SA voucherji so koristna ugodnost pogodb količinskega licenciranja in vam prinašajo dostop do obširne palete tehničnih izobraževanj, ki pomagajo IT strokovnjakom in razvijalcem razširiti znanje s področja nameščanja, upravljanja in podpore IT infrastrukture vaše organizacije.

Kateri Microsoft Classroom tečaji so vam vedno na voljo?

Potrebujete več informacij
Izobraževalni in izpitni center SRC
Tržaška cesta 116, Ljubljana
T: 01 600 70 80

Mateja Žitko

T01 600 7225
Emateja.zitko@src.si

Vaše ime in priimek *

Ustanova ali podjetje

E-poštni naslov *

Vaš telefon