Microsoft Office tečaji

Word, Excell, PowerPoint, Outlook, ..

O Microsoft tečajih

in komu so namenjeni

Microsoft tečaji za uporabnike

SRC je Microsoftov pooblaščeni izobraževalni center (CPLS) v okviru katerega izvajamo uradne Microsoftove tečaje in delavnice ter opravljanje izpitov za IT strokovnjake. Tečaje in delavnice vodijo certificirani MS predavatelji (MCT), ki vam pomagajo pridobiti znanja o najnovejših MS tehnologijah in vam olajšajo pot do pridobitve certifikatov. Poleg izjemno strogih standardov glede usposobljenosti predavateljev vam nudimo tudi visoko kvaliteto izobraževanj in opremljenosti učilnic.

IZKORISTITE MICROSOFT SOFTWARE ASSURANCE (SA) VOUCHERJE V IZOBRAŽEVALNEM CENTRU SRC!

Koledar izobraževanj Prijava
  • Pri nakupu licenc za Microsoftove programe in orodja vaša organizacija prejme tudi kupone (SA voucherje) za izobraževanje. SA voucherje lahko izkoristite za udeležbo na vseh uradnih Microsoftovih tečajih, ki jih izvajamo v okviru našega pooblaščenega izobraževalnega centra CPLS.
  • Microsoft SA voucherji so koristna ugodnost pogodb količinskega licenciranja in vam prinašajo dostop do obširne palete tehničnih izobraževanj, ki pomagajo IT strokovnjakom in razvijalcem razširiti znanje s področja nameščanja, upravljanja in podpore IT infrastrukture vaše organizacije.