Search
Close this search box.

Delavnica eTKV za upravne enote

Aplikacija »Evidenca temeljnih kvalifikacij voznikov motornih vozil v cestnem prometu« (eTKV) je namenjena zaposlenim na pooblaščenih organizacijah izpitnih centrov in upravnih enotah za potrebe izvajanja postopkov izdaje spričeval o pridobljeni temeljni kvalifikaciji oz. opravljanem rednem usposabljanju ter izdaji izkaznice temeljne kvalifikacije.

Online seminar

Ivana Viher
Katja Mihelič

Na kratko o delavnici

Online seminar predstavitev postopkov

  • Predstavitev delovanja aplikacije in njenih funkcionalnosti
    • Iskanje osebe
    • Pregled zavihkov
    • Izdaja izkaznice temeljnih kvalifikacij

Vsak udeleženec se mora prijaviti na oba termina:
online seminar s predstavitvijo delovanja  + online seminar z vprašanji in odgovori

Prijava na delavnico

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.