Search
Close this search box.

Izpitni center

Pearson Vue

Izobraževalni center SRC je pooblaščeni
izpitni center za Pearson Vue

Kje, kdaj, kako...

1, 2, 3 do opravljanja vašega željenega izpita

Izpitni center se nahaja na sedežu podjetja SRC na Tržaški cesti 116 v Ljubljani.

V izpitni sobi sta na voljo dve delovni mesti, ki omogočata sočasno reševanje izpitov prek sistema Pearson VUE.

Izpite lahko opravljate vsak dan od ponedeljka do petka ob 9. ali 12:00 uri.

Na izpit se lahko prijavite tako, da pošljete sporočilo na elektronski naslov: mateja.zitko@src.si ali pokličite Matejo Žitko na tel. št. 01 600 72 25 ali preko spodnjega kontaktnega obrazca.

Splošni pogoji

Izobraževalno izpitnega centra

Na izobraževanje se lahko prijavite preko naše spletne strani www.src.si, s klikom na gumb “Prijava” pri posameznem tečaju, kjer se vam odpre prijavnica. Po oddaji le-te, dobite po e-pošti povratno informacijo o uspešni prijavi na tečaj. Prijavite se lahko tudi pisno po e-mailu src.izobrazevanje@src.si. Rok prijave je do 3 delovne dni pred pričetkom tečaja. Število slušateljev je omejeno na največ 12 v posamezni skupini; najmanjše število za izvedbo je 6. Tečaj potrdimo najkasneje 2 dni pred pričetkom.

Po končanem izobraževanju vam izstavimo račun. Kotizacijo nakažete na naš transakcijski račun SI56 0510 0800 0087 486, najpozneje do roka plačila navedenega na računu.
Udeležbo na Microsoftovih uradnih tečajih lahko v našem izobraževalnem centru krijete tudi z SA voucherji, ki jih imate na podlagi licenčne pogodbe, sklenjene z Microsoftom.

Podjetje SRC vse pridobljene podatke o udeležencih tečajev varuje v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov. Šteje se, da udeleženec izobraževanja s prijavo na tečaj soglaša z uporabo teh podatkov tudi za namene statistične obdelave in obveščanja o ponudbi. Če udeleženec tega ne želi, lahko to izjavi ob prijavi na izobraževanje.

Odjavite se lahko samo pisno, najkasneje 3 delovne dni pred pričetkom tečaja. V primeru nepravočasne odjave zaračunamo polno ceno tečaja.

V primeru premalo prejetih prijav si pridržujemo pravico do odpovedi tečaja oz. seminarja ali do spremembe termina. O spremembah vse prijavljene udeležence pisno obvestimo najmanj 3 delovne dni pred predvidenim pričetkom izobraževanja.

Vas zanima več?

Pišite nam in z veseljem vam pomagamo.

Mateja Žitko

Vodja izobraževanja

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.