Search
Close this search box.
Dni
Ur
Minut
Sekund

Kaj imajo skupnega alergije in umetna inteligenca?

5.5.2021 ob 9h

Na kratko o webinarju

V SRC-u razvijamo rešitev Pollfree, s katero želimo pomagati tistim, ki imajo eno najpogostejših vrst alergije – alergijo na cvetni prah.

Inovativna rešitev PollFree se osredotoča na alergike in jim pomaga pri izogibanju s cvetnim prahom obremenjenim področjem. S podatki uporabnikov in obsežnimi zbirkami drugih podatkov aplikacija napoveduje obremenitve okolja. Če je to obremenjeno s cvetnim prahom in onesnaževalci (delci PM10, COx, NOx itd.), uporabniku pošlje opozorilo, ki mu omogoča načrtovanje poti tako, da se izogne alergijski reakciji.

Na webinarju boste izvedeli, kako se aplikacija pri tem naslanja na strojno učenje in internet stvari (IoT).

Čaka vas praktični prikaz uporabe tehnologije za izboljšanje vsakodnevnega počutja ljudi v svojem lokalnem okolju, še posebej tistih z alergijami na cvetni prah.

#Artificial #Intelligence #IoT #Machine #learning

Spoznajte predavatelja

Strokovnjak na svojem področju

Tine Borovnik

AI specialist, SRC d.o.o.

Prijave so zaprte

SRC Event

Rešitve kibernetske varnosti SRC SECURE za zagotavljanje skladnosti z NIS-2/ZinfV

29. maj 2024 ob 9h

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.