Nadzor IS

Prevzemite nadzor nad lastnim informacijskim sistemom

Z nadzorno-upravljalnim okoljem SRC boste dobili natančen pregled delovanja v vsakem trenutku. Sistem bo nekatere nepravilnosti odpravil celo samodejno. Vedeli boste, kaj deluje optimalno, kaj pa je ozko grlo in zahteva razširitev.

BREZPLAČEN POSVET

BPM

Dolgoročno preživijo le optimizirani.

SRC | Upravljanje IS

KAKO OBVLADOVATI
NENEHNO RASTOČ IS?

Je tudi v vašem podjetju informacijski sistem že tako kompleksen, da meji na kaotičnega? Pričakujemo lahko, da bo kompleksnost še rasla. Zato je edina rešitev nadzorno-upravljalno orodje, ki omogoča enostavno in centralizirano upravljanje IT-okolja. Orodje, s katerim hkrati izvemo za vsak pomemben dogodek v svojem IS.

SRC | Upravljanje IS

KAJ ZMORE ODLIČEN SISTEM
ZA UPRAVLJANJE IS?

Z nadzorno-upravljalnim okoljem SRC boste dobili natančen pregled delovanja v vsakem trenutku. Sistem bo nekatere nepravilnosti odpravil celo samodejno. Vedeli boste, kaj deluje optimalno, kaj pa je ozko grlo in zahteva razširitev. Vse to bo razvidno v rednih poročilih in na nadzorni plošči.

SRC | Upravljanje IS

BODITE NEODVISNI
OD PROIZVAJALCEV

Nadzorno-upravljalno orodje SRC je neodvisno od proizvajalcev komponent in rešitev IS. Različne komponente in vtičnike za nadzor IT-komponent različnih proizvajalcev smo povezali v celosten produkt. Za tiste, ki pa želijo sami nadzirati svoje IT-okolje, pa je tu še posebna rešitev SRCvisor. Za demonstracijo nadzora in upravljanja IS pokličite na spodnjo številko, splača se.

Prednosti naše ponudbe

V SRC nadzornem centru oddaljeno spremljamo vaše IT storitve v realnem času, nepravilnosti zaznamo prvi in jih običajno odpravimo, preden vas zmotijo.

1

Redno vas obveščamo o stanju in ključnih dogodkih v vašem informacijskem sistemu.

2

Popolnoma vam prilagodimo obliko rednega poročanja.

3

Željene informacije v zvezi s stanjem vašega IT okolja lahko pridobite tudi oddaljeno, na zahtevo, v realnem času s praktično katerokoli končno uporabniško napravo.

Brezplačen posvetPišite nam ali pa nas pokličite in si zagotovite brezplačno predstavitev ali pa zahtevajte ponudbo.

Klemen Renko
Namestnik vodje programa Komunikacijski inženiring
T01 600 7000
Eklemen.renko@src.si

SRC | Klemen Renko

Vaše ime in priimek *

Ustanova ali podjetje

E-poštni naslov *

Vaš telefon