Upravljanje IS

Prevzemite nadzor nad lastnim informacijskim sistemom

Z nadzorno-upravljalnim okoljem SRC boste dobili natančen pregled delovanja v vsakem trenutku. Sistem bo nekatere nepravilnosti odpravil celo samodejno. Vedeli boste, kaj deluje optimalno, kaj pa je ozko grlo in zahteva razširitev.

BREZPLAČEN POSVET

BPM

Dolgoročno preživijo le optimizirani.

SRC | Upravljanje IS

KAKO OBVLADOVATI
NENEHNO RASTOČ IS?

Je tudi v vašem podjetju informacijski sistem že tako kompleksen, da meji na kaotičnega? Pričakujemo lahko, da bo kompleksnost še rasla. Zato je edina rešitev nadzorno-upravljalno orodje, ki omogoča enostavno in centralizirano upravljanje IT-okolja. Orodje, s katerim hkrati izvemo za vsak pomemben dogodek v svojem IS.

SRC | Upravljanje IS

KAJ ZMORE ODLIČEN SISTEM
ZA UPRAVLJANJE IS?

Z nadzorno-upravljalnim okoljem SRC boste dobili natančen pregled delovanja v vsakem trenutku. Sistem bo nekatere nepravilnosti odpravil celo samodejno. Vedeli boste, kaj deluje optimalno, kaj pa je ozko grlo in zahteva razširitev. Vse to bo razvidno v rednih poročilih in na nadzorni plošči.

SRC | Upravljanje IS

BODITE NEODVISNI
OD PROIZVAJALCEV

Nadzorno-upravljalno orodje SRC je neodvisno od proizvajalcev komponent in rešitev IS. Različne komponente in vtičnike za nadzor IT-komponent različnih proizvajalcev smo povezali v celosten produkt. Za tiste, ki pa želijo sami nadzirati svoje IT-okolje, pa je tu še posebna rešitev SRCvisor. Za demonstracijo nadzora in upravljanja IS pokličite na spodnjo številko, splača se.

Prednosti naše ponudbe

V SRC nadzornem centru oddaljeno spremljamo vaše IT storitve v realnem času, nepravilnosti zaznamo prvi in jih običajno odpravimo, preden vas zmotijo.

1

Redno vas obveščamo o stanju in ključnih dogodkih v vašem informacijskem sistemu.

2

Popolnoma vam prilagodimo obliko rednega poročanja.

3

Željene informacije v zvezi s stanjem vašega IT okolja lahko pridobite tudi oddaljeno, na zahtevo, v realnem času s praktično katerokoli končno uporabniško napravo.

Brezplačen posvetPišite nam ali pa nas pokličite in si zagotovite brezplačno predstavitev ali pa zahtevajte ponudbo.

Dušan Soravia – Košarić
Namestnik vodje programa
T01 600 7000
Edusan.soravia-kosaric@src.si

SRC | Dušan Soravia Košarić

Vaše ime in priimek *

Ustanova ali podjetje

E-poštni naslov *

Vaš telefon