Search
Close this search box.
Dni
Ur
Minut
Sekund
SRC Brunch

Neprekinjeno poslovanje s HPE tehnologijo

21.6.2022 ob 9h

Na kratko o dogodku

Tradicionalna antivirusna zaščita ni več dovolj in ne zagotavlja brezskrbnega in dovolj varnega okolja. Primer je “Ransomware”, ki je nova oblika zlonamerne programske opreme, pri katerem se podatki na žrtveni opremi zašifrirajo, kar je eden najbolj pogostih trenutkov pred katastrofo. Čas je, da poiščemo način zaščite in zagotovimo, da je vzpostavljena strategija obrambe. Cilj je ponovna hitra vzpostavitev poslovanja – “disaster recovery”. Ena izmed uspešnih rešitev, ki jo lahko ponudimo na tem področju z našim partnerjem HPE Enterprise, je StoreOnce.

SRC Event

Rešitve kibernetske varnosti SRC SECURE za zagotavljanje skladnosti z NIS-2/ZinfV

29. maj 2024 ob 9h

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.