Odkrivamo s SRCem 2017 | Poslovna IT konferenca

Odkrivamo s SRCem 2017 | Poslovna IT konferenca
8. 8. 2017 Adam Sabljakovic

 

Odkrivamo s SRC-em

Z veseljem vas vabimo na naš največji dogodek ODKRIVAMO S SRCEM, v petek 20. oktobra 2017 v Klubu Cankarjevega doma.

PRIJAVA

POSLOVNA IT KONFERENCA

ODKRIVAMO S SRCEM 2017

Petek, 20. oktobra 2017
Klub Cankarjevega doma

Z veseljem vas vabim na naš največji dogodek ODKRIVAMO S SRCEM. Na njem boste spremljali navdihujoče predstavitve novosti iz sveta IT in dobili zanimive vpoglede v uspešno zaključene projekte v zadnjem letu. Izvedeli boste, kako so v najboljših slovenskih podjetjih in ustanovah s pomočjo vrhunske informacijske tehnologije reševali poslovne izzive in se lotili digitalne preobrazbe.

In ker letos SRC praznuje 30. rojstni dan, bo letošnji dogodek še posebej slavnosten.

 

Veselim se vašega obiska in vas lepo pozdravljam.

Miha Žerko, predsednik uprave SRC

PREDAVATELJI

Z A P R I

Matej Golob Matzele

Član uprave, ABANKA d.d.

Leta 1996 je diplomiral na Ekonomski fakulteti v Ljubljani, iz bančno-finančne smeri, in pridobil naziv diplomirani ekonomist. Poslovno pot je leta 1996 začel kot borzni posrednik v družbi Bema, borznoposredniška hiša, d. o. o., v Ljubljani.

Nadaljeval jo je v Bank Austria Creditanstalt, d. d., Ljubljana, kjer ga je službena pot od leta 1997 do leta 2004 vodila od položaja borznega posrednika, vodje oddelka vrednostnih papirjev in vodje divizije globalnih storitev z vrednostnimi papirji do prokurista ter vodje divizije upravljanja premoženja in trgovanja z vrednostnimi papirji.
V Kapitalski družbi pokojninskega in invalidskega zavarovanja, d. d., je med letoma 2004 in 2006 sprva deloval kot direktor Oddelka za naložbe in upravljavec Zaprtega vzajemnega pokojninskega sklada za javne uslužbence, pozneje je bil direktor Oddelka za upravljanje kapitalskih naložb.

Poslovno pot je do leta 2009 nadaljeval kot glavni direktor v podjetju Poteza naložbe ter od junija 2009 do avgusta 2012 kot izvršni direktor in član Upravnega odbora družbe PDP, Posebna družba za podjetniško svetovanje, d. d.

Od septembra 2012 je zaposlen v Abanki d.d., najprej kot pooblaščenec uprave, nato je kot izvršni direktor prevzel in vodil področje za poslovanje s pravnimi osebami.

28. decembra 2015 je Matej Golob Matzele vstopil v upravo Abanke d. d.

Z A P R I

Ime razkrijemo kmalu

Funkcija, podjetje

Poglejte v prihodnost

Z A P R I

mag. Blaž Kavčič

Senior Consultant, Tomas

Blaž Kavčič ima za sabo dobrih 30 let dela v gospodarstvu in okoli 10 let dela v politiki. Na njegov osebnostni in strokovni profil je imelo verjetno največji vpliv njegovo 20-letno sodelovanje z mednarodnim svetovalnim podjetjem Mercuri International, na temelju prej pridobljenih izkušenj v mednarodnem trženju in industriji. To sodelovanje je imelo v obdobju 1995-2000 obliko stalnega sodelovanja, kasneje pa občasnega. V zadnjem obdobju je težišče njegovega delovanja na področju razvoja poslovne učinkovitosti podjetij z instrumenti profesionalnega vodenja prodaje, uporabe programskih modulov sistema Tomas za podporo upravljanja, vodenja in izvajanja poslovnih procesov. Deluje kot partner-konzultant podjetja DSE Skupina d.o.o. in prokurist IBD d.o.o.

Z A P R I

Miha Žerko

predsednik uprave, SRC d.o.o.

Miha Žerko, od oktobra 2010 predsednik uprave družbe SRC, je v managerskih vodah deset let. Po zaključenem študiju MBA na poslovni šoli INSEAD v Franciji je v letu 2007 v Londonu soustanovil podjetje Prodigy Financial Services, ki se ukvarja s kreditiranjem podiplomskih študijskih programov.V družbi SRC je že 13 let, od leta 2008 je tudi prokurist podjetja SRC Infonet. Je predsednik upravnega odbora Britansko-slovenske gospodarske zbornice in član nadzornega sveta podjetja DISS. Njegovi konjički so snowboard, kitesurf, wakeboard, tenis, funkcionalna vadba v centru vigorground, vino, jeziki in potovanja.

Z A P R I

Marko Šmid

Direktor poslovnega razvoja, SRC d.o.o.

Marko Šmid je v podjetju SRC zaposlen že več kot 25 let, zadnjih 5 let kot Direktor poslovnega razvoja. Diplomiral je na Fakulteti za Računalništvo in informatiko. V podjetju SRC je opravljal različne naloge, od razvijalca, vodje projektov, vodje razvoja do vodje različnih programov. V svoji karieri je pokrival področja razvoja programske opreme, BI, CRM, BPM, rešitev za oblak ter vertikalnih rešitev, predvsem za farmacijo, banke in državno upravo. Danes je njegovo glavno področje digitalna preobrazba in modernizacija IT, ki jo le-ta zahteva.

Kot predavatelj je sodeloval na več kot 50 konferencah in drugih dogodkih s področja IT, bančništva in rešitev za državno upravo, tako doma kot v tujini.
Njegova stalna naloga je tudi spremljanje tehnoloških trendov, regulatornih sprememb po industrijah in inovacij, ki spreminjajo poslovne modele, ter to znanje in razumevanje prenašati na stranke podjetja SRC.

V življenju sledi izreku »Carpe diem, quam minimum credula postero«.

Z A P R I

Nemanja Malbašić

izvršni direktor, SRC d.o.o.

Enainštiridesetletni Nemanja Malbašić, od septembra 2009 izvršni direktor družbe SRC, je v IT vodah več kot dvajset let. Že med študijem je kot programer delal v podjetju Andersen, karierno pot pa je nadaljeval v podjetju ZZi. Po zaključenem študiju na fakulteti za računalništvo in informatiko se je decembra 2002 kot vodja projektov pridružil podjetju SRC. Po več letni vlogi kriznega managerja, na velikih projektih v tujini in doma, se je vodstvu podjetja pridružil leta 2009. Kot izvršni direktor je v SRCu odgovoren za področje razvoja in trženja poslovnih rešitev, ki digitalno transformirajo finančne institucije, podjetja in javno upravo. Njegova konjička iz mladosti sta šah in astronomija, za katera se še vedno zanima v prostem času.

“Svet ni nevaren zaradi tistih, ki delajo slabo, pač pa zaradi tistih, ki to gledajo, pa ne ukrenejo ničesar.”

– Albert Einstein

Z A P R I

Janez Gruden

Direktor Operacij, SRC d.o.o.

Janez Gruden je strokovnjak informacijske tehnologije (IT) in menedžer z mednarodnimi izkušnjami na področjih omrežnih rešitev, sistemske integracije, infrastrukturnih rešitev, izobraževalnih in svetovalnih storitev. Karierna pot obsega inženirsko svetovalne dejavnosti v vlogah razvijalca, avtorja in mednarodnega predavatelja o naprednih tehnoloških rešitev internetnega velikana Cisco ter vlogo vodje mednarodnega inženirskega oddelka in tehničnega direktorja vodilnih slovenskih razvojno-izvedbenih IT tehničnih oddelkov podjetij NIL in SRC.

Osrednje dejavnosti podjetij, v katerih je deloval in še deluje so IT infrastrukturne in aplikativne rešitve za podjetja, ponudnike storitev, finančne in javne institucije na domačem in mednarodnem tržišču. Formalna izobrazba vključuje Fakulteto za elektrotehniko v Ljubljani (univ. dipl. ing. elektrotehnike) in najvišji strokovni industrijski naziv CCIE SP ekspert, ki ga podeljuje Cisco.

Z A P R I

Ime razkrijemo kmalu

Funkcija, podjetje

Poglejte v prihodnost

Z A P R I

Janez Dovč
Boštjan Gombač

Sozvočja Slovenije

Boštjan Gombač – klarinet, piščali, vokal, pojoča žaga, zvočila
Janez Dovč – harmonika, vokal, synth bas, topotalnik

Vrhunska glasbenika, ki ju poznamo kot solista in člana mnogih slovenskih zasedb se nam bosta predstavila v zanimivi kombinaciji, ki bo s svojo virtuoznostjo in hudomušnostjo predstavila slovensko ljudsko glasbo v sodobnih in živih priredbah. Glasbenika sta razvila poseben občutek za kontrapunkt med danostjo različnih glasbenih tradicij in svobodo osebnega izraza.

Na koncu novega veka ne gre več samo za renesančnost, temveč za resonančnost prostora, ne le za zvočnost, ampak za sozvočnost, ne samo za oglaševanje, temveč uglaševanje. Kot ambasadorja slovenske kulturne in naravne raznolikosti s svojim zanimivim nastopom večkrat nastopata na različnih festivalih in prireditvah v tujini (Kitajska, Indija, Velika Britanija, Izrael, Irska, Italija, Nemčija, Argentina itd).

PROGRAM

09.30

Prihod gostov, zajtrk

10.00

otvoritveni nagovor

MIHA ŽERKO, SRC, predsednik uprave

10.05

za glasbene sladokusce

JANEZ DOVČ s posebnim gostom, letošnjim nagrajencem Prešernovega sklada

10.20

Ali se nam bo uspelo digitalno preobraziti?

MARKO ŠMID, SRC, Direktor poslovnega razvoja

10.35

InfoCert Trust and Innovation driving your Digital Transformation – eIdentifications and eTransactions

MARC STRAAT, InfoCert, Head of InfoCert International

PREDAVANJE BO V ANGLEŠKEM JEZIKU IN NE BO PREVAJANO

This digital era demands businesses to meet their new customers online and to conduct business based on the highest level of trust – compliant with EU regulations.
InfoCert will walk you through how their customers have implemented their processes to identify customers online ready to conduct electronic transactions – highest trust for lowest fraud – infusing innovation – hiding complexity to the end user.

11.05

Predstavitev uspešne zgodbe

MATEJ GOLOB MATZELE, ABANKA, član uprave

11.25

ODMOR

11.50

Tomas – pot do digitalizacije ključnih procesov upravljanja podjetja

MAG. BLAŽ KAVČIČ, DSE, Senior Consultant

12.05

Načela digitalne arhitekture v IT-infrastrukturnih rešitvah

JANEZ GRUDEN, SRC, Direktor operacij

12.20

Kako se bo vrtel svet IT?

Poudarki z letošnje konference Gartner Symposium/ITxpo
NEMANJA MALBAŠIĆ, SRC, izvršni direktor

12.35

Ali se bojimo digitalizacije? SRC Talk Show z gosti

MATEJ GOLOB MATZELE, član uprave Abanke
PAUL JANCAR, namestnik vodje misije v Britanskem veleposlaništvu v Sloveniji
MARC STRAAT, vodja Infocert International
Vodi: MIHA ŽERKO, predsednik uprave SRC

SRC TALK SHOW BO V ANGLEŠKEM JEZIKU IN NE BO PREVAJAN.

13.05

glasbeni zaključek

13.10

Kosilo in druženje

PRIJAVA NA DOGODEK

Dogodek je za povabljene udeležence iz podjetij in ustanov brezplačen, obvezna pa je prijava.

Prosimo, da vaš prihod potrdite čim prej, da vam lahko zagotovimo prost sedež v Klubu Cankarjevega doma.
Prijave sprejemamo do zapolnitve mest.

Poglejte v prihodnost digitalizacije

Prijava je zaključena

LOKACIJA

GALERIJA