Odkrivamo s SRCem 2018 | Poslovna IT konferenca

Odkrivamo s SRCem 2018 | Poslovna IT konferenca
26. 2. 2018 Adam Sabljakovic

KONFERENCA JE PRESTAVLJENA NA
4. 10. 2019

Odkrivamo s SRC-em

Z veseljem vas vabimo na naš največji dogodek ODKRIVAMO S SRCEM.

PRIJAVA

POSLOVNA IT KONFERENCA

ODKRIVAMO S SRCEM

Klub Cankarjevega doma

Z veseljem vas vabim na naš največji dogodek ODKRIVAMO S SRCEM. Na njem boste spremljali navdihujoče predstavitve novosti iz sveta IT in dobili zanimive vpoglede v uspešno zaključene projekte v zadnjem letu. Izvedeli boste, kako so v najboljših slovenskih podjetjih in ustanovah s pomočjo vrhunske informacijske tehnologije reševali poslovne izzive in se lotili digitalne preobrazbe.

Veselim se vašega obiska in vas lepo pozdravljam.

Miha Žerko, predsednik uprave SRC

NASTOPAJOČI

Z A P R I

Dr. Sanela Banović

Vodja.

Dr. Sanela Banović je s svojim govorom na TedxLjubljana, ki je završal po slovenskem medmrežju, dosegla soglasno ljudsko mnenje, da je to govor, ki bi ga moral slišati sleherni Slovenec. Pravi, da ljubi svoj poklic in svoje paciente, zato jim reče, da manjkrat, ko se srečajo na hodnikih gastroenterološkega oddelka Kliničnega centra, kjer je zaposlena, bolj je vesela. Ker bi jih raje srečala v hribih, toplicah ali na kavi. Ampak v glavah ljudi, pokaže praksa, je skrb za zdravo zadovoljstvo postala luksuz.

Spoznanje, da takšno mišljenje ni zdravo, pride za marsikoga prepozno, zato se Sanela že leta izobražuje na področju psihologije in deli svoje znanje med ljudi v službi, na predavanjih, na cesti. Pač tam, kjer so ušesa, ki hočejo slišati.

Z A P R I

Antonella Santoro

Business Development Director, Nuvap

Antonella Santoro is Business Development Director at Nuvap, and she is responsible for defining the strategies to expand the IoT platform in the European markets.
In recent years she has gained extensive experience in the fields of Open Access infrastructures and the development of digital services.
Until 2015 Antonella held the positions of VP Marketing EMEA-CSA and Managing Director Italy for Allied Telesis, a Japanese multinational company operating in the telecommunications sector, where she arrived in 1998.
Antonella’s career begun with Attachmate, a US SW company specialized in terminal emulation and legacy integrations, as Marketing Manager.
Antonella Santoro is a veteran in business development. Thanks to the various roles held over the years, she had the opportunity to take a close look at channel activities and strategic marketing for the company in the areas under her responsibility.

Z A P R I

Matjaž Uhan

Vodja Sektorja za e-poslovanje, svetovanje in analitiko v Direktoratu za javno naročanje Ministrstva za javno upravo

Zadnjih petnajst let dela Matjaž na področju javnih naročil. Z vodenjem izvajanja postopkov javnega naročanja je začel na Centru vlade za informatiko, nadaljeval v Ministrstvu za javno upravo in Agenciji za javno naročanje. Na Ministrstvu za finance in nato v Ministrstvu za javno upravo se je začel ukvarjati s področjem informatizacije javnega naročanja in projektom eJN – elektronsko javno naročanje, v okviru katerega so bila postopoma razvita posamezna orodja za izvajanje javnih naročil na elektronski način: eDražbe, eKatalog, eDosje, eOddaja in eNabave.

Z A P R I

Miha Žerko

predsednik uprave, SRC d.o.o.

Miha Žerko, od oktobra 2010 predsednik uprave družbe SRC, je v managerskih vodah deset let. Po zaključenem študiju MBA na poslovni šoli INSEAD v Franciji je v letu 2007 v Londonu soustanovil podjetje Prodigy Financial Services, ki se ukvarja s kreditiranjem podiplomskih študijskih programov. V družbi SRC je že 14 let, od leta 2008 je tudi prokurist podjetja SRC Infonet. Je predsednik upravnega odbora Britansko-slovenske gospodarske zbornice in član nadzornega sveta podjetja DISS. Njegovi konjički so snowboard, kitesurf, wakeboard, tenis, funkcionalna vadba v centru vigorground, vino, jeziki in potovanja.

Z A P R I

Ime razkrijemo kmalu

Funkcija, podjetje

Poglejte v prihodnost

Z A P R I

Nemanja Malbašić

izvršni direktor, SRC d.o.o.

Dvainštiridesetletni Nemanja Malbašić, od septembra 2009 izvršni direktor družbe SRC, je v IT vodah več kot dvajset let. Že med študijem je kot programer delal v podjetju Andersen, karierno pot pa je nadaljeval v podjetju ZZi. Po zaključenem študiju na fakulteti za računalništvo in informatiko se je decembra 2002 kot vodja projektov pridružil podjetju SRC. Po več letni vlogi kriznega managerja, na velikih projektih v tujini in doma, se je vodstvu podjetja pridružil leta 2009. Kot izvršni direktor je v SRCu odgovoren za področje razvoja in trženja poslovnih rešitev, ki digitalno transformirajo finančne institucije, podjetja in javno upravo. Njegova konjička iz mladosti sta šah in astronomija, za katera se še vedno zanima v prostem času.

“Svet ni nevaren zaradi tistih, ki delajo slabo, pač pa zaradi tistih, ki to gledajo, pa ne ukrenejo ničesar.”

– Albert Einstein

Z A P R I

Gorazd Zanoškar

Izvršni direktor, SRC d.o.o.

Z A P R I

Ime razkrijemo kmalu

Funkcija, podjetje

Poglejte v prihodnost

Z A P R I

Los Ventilos

Sozvočja Slovenije

Začetki ljubljanskih rockerjev segajo v prelom tisočletja, ko so nam postregli s svojo najbrž največjo “himno” Ne gledam nazaj. Sledila so leta ustvarjanja in koncertiranja, z vmesnimi časi, ki slišijo na ime Lojze, Vanilija in Stik.

Fantje so lani izdali svoj četrti studijski album #aveš, ki je obeležil 15. obletnico ustvarjanja ter ga opremili s singli Čas, Pod črto, Kako naj dokažem ter Svet na rami. Album so začinili tudi s predelavo nekaterih starejših pesmi ter za mikrofon povabili Tomija iz Siddharte, Tokca iz Dan-D ter Grego Skočirja iz Big Foot Mame.

Ventili že pripravljajo novi album, ki ga bo očitno spremljal nekoliko prenovljen in svež zvok, kar napoveduje prvi singl z naslovom Bolj počasi, za katerega so posneli tudi videospot.

PROGRAM

09.30

Prihod gostov, zajtrk

10.00

za glasbene sladokusce

Los Ventilos

10.05

Skrivni gostje

10.15

otvoritveni nagovor

MIHA ŽERKO, SRC, predsednik uprave

10.25

Objem, dotik, poljub 2.0

SANELA BANOVIĆ

11.20

ODMOR

11.35

E-javna naročila na dlani

MATJAŽ UHAN, Vodja sektorja za e-poslovanje, svetovanje in analitiko v direktoratu za javno naročanje ministrstva za javno upravo

11.55

Green Tech for Healthy People and Healthy Buildings. Continuous Indoor Pollution monitoring.

ANTONELLA SANTORO, Nuvap

Predavanje bo v angleškem jeziku in ne bo prevajano.

12.25

Workforce of the future

12.45

Kako se bo vrtel svet IT?

NEMANJA MALBAŠIĆ, SRC, izvršni direktor

GORAZD ZANOŠKAR, SRC, izvršni direktor

13.00

SRC TALK SHOW

Vodi Miha Žerko

13.30

glasbeni zaključek

13.35

Kosilo in druženje

Obiščite nas spet kmalu, ker bomo sproti dodajali vsebino.

PRIJAVA NA DOGODEK

Dogodek je za povabljene udeležence iz podjetij in ustanov brezplačen, obvezna pa je prijava.

Prosimo, da vaš prihod potrdite čim prej, da vam lahko zagotovimo prost sedež v Klubu Cankarjevega doma.
Prijave sprejemamo do zapolnitve mest.
Udeležba je mogoča le ob potrjeni prijavi.

Poglejte v prihodnost digitalizacije

Prijava je zaključena

LOKACIJA

GALERIJA