Okrevanje

Kako se izogniti usodni izgubi ob nepričakovanem uničujočem dogodku?

Vpeljava rezervnega podatkovnega centra je poseben izziv, ki presega informacijsko tehnologijo. Izberite partnerja, ki to razume! SRC ekipa skrbi za visoko razpoložljivost oddaljene lokacije in same replikacije produkcijskih strežnikov.

BREZPLAČEN POSVET

BPM

Dolgoročno preživijo le optimizirani.

SRC | Okrevanje

IMATE NAČRT, KAJ STORITI V PRIMERU NEPREDVIDENE KATASTROFE?

Storitev okrevanja v primeru nepredvidene katastrofe (ang. DRaaS) odpravlja vaše težave, s katerimi se srečujete pri zagotavljanju nadomestne lokacije in postopkov. Sedaj lahko najamete strežniške in diskovne vire v varovanem podatkovnem centru na oddaljenih lokacijah v Ljubljani ali Kranju.

SRC | Okrevanje

IZVEDBA
TESTNEGA OKREVANJA

Okrevalni načrt je temelj, na katerem se gradijo postopki okrevanja. Ekipa SRC strokovnjakov skupaj z vami definira vpogled v kritične storitve in njihove odvisnosti od infrastrukturnih servisov. Seveda pa naredimo tudi test okrevanja, kjer se dokončno izkristalizirajo koraki za učinkovit in dodelan preklop v primeru realne nepredvidene katastrofe.

SRC | Okrevanje

BREZ
OMEJITEV

Vsi kritični strežniki imajo na produkcijskem okolju svojo repliko na oddaljeni lokaciji. In to brez omejitev, kar se tiče vrste operacijskega sistema, aplikacije in tipa podatkov znotraj virtualnih strežnikov. Tako ima naša stranka na oddaljeni lokaciji pripravljene replike ključnih virtualnih strežnikov, če kljub vsemu pride do nepredvidenega katastrofalnega dogodka na primarni lokaciji.

Prednosti naše ponudbe

Vpeljava rezervnega podatkovnega centra je poseben izziv, ki presega informacijsko tehnologijo. Izberite partnerja, ki to razume!

1

Manjši stroški – Storitev ne zahteva dodatne investicije v strojno in programsko opremo, obračunava se glede na porabo.

2

Fleksibilnost – Stranke imajo vpliv na to, kateri strežniki se replicirajo na rezervno lokacijo, testiranje okrevalnih načrtov pa se lahko izvaja z vplivom ali brez vpliva na produkcijo.

3

Upravljana storitev – SRC ekipa skrbi za visoko razpoložljivost oddaljene lokacije in same replikacije produkcijskih strežnikov.

Brezplačen posvetPišite nam ali pa nas pokličite in si zagotovite brezplačno predstavitev ali pa zahtevajte ponudbo.

Sergej Pirh
Svetovalec
T01 600 7000
Esergej.pirh@src.si

SRC | Sergej Pirh

Vaše ime in priimek *

Ustanova ali podjetje

E-poštni naslov *

Vaš telefon