Oracle Management Cloud

Oracle Management Cloud
17. 7. 2017 Adam Sabljakovic

Oracle Management Cloud

TEHNIČNA DELAVNICA

23. avgusta 2017, SRC MatrixRoom, Ljubljana

Vas zanima, kako se spremeni nadzor sistemskih bremen s prehodom v oblak?

Želite vedeti, kako lahko nova analitika pomaga pri hitrejšem iskanju vzroka težav v dnevniških datotekah in aplikativni kodi ter spremljanju trendov porabe sistemskih virov na infrastrukturi IT?

Iščete ideje, kako optimizirati SLA za infrastrukturo IT in aplikacije?

Podjetji SRC in Oracle vam bosta skupaj predstavili novo nadzorno orodje Oracle Management Cloud, namenjeno celovitemu izvajanju IT operacij v heterogenih okoljih.

 

Ugledne analitske hiše ocenjujejo, da bo v naslednjih letih v organizacijah rastel trend nadzora infrastrukture IT, ki deluje v hibridnih okolij – nekaj v podatkovnih centrih, nekaj v oblaku.

Hitra vpeljava aplikacij, zmanjševanje števila napak v programski opremi, ki bodo tekle v hibridnih okoljih in rast zbranih podatkov o heterogoenih okoljih v dnevniških zapisih, narekujeta uporabo novih, drugačnih in bolj zmogljivih nadzornih orodij in metod. Prava rešitev za to je OMC Oracle Management Cloud.

09.30

Prihod in registracija

10.00

Uvodni del

10.05

Oracle Management Cloud – predstavitev

Robert Korošec, ORACLE Slovenija

11.00

Oracle Management Cloud – praktični pikaz na Oracle Public Cloud-u

mag. Andrej Žabkar, SRC

12.00

čas za vprašanja, izmenjavo izkušenj in kosilo

mag. Andrej Žabkar

Dela na SRC d.o.o in se že 6 let izvedbeno ukvarja z vpeljavo nadzora, upravljanje in analitike v organizacije kot projektni vodja, svetovalec in načrtovalec informacijskih sistemov. Svetuje podjetjem, kako naj povečajo operativno učinkovitost IT infrastrukture organizacij z boljšim nadzorom, upravljanjem in analitiko.  Bogate izkušnje je nabiral na velikih projektih vpeljave celovitega nadzora IT infrastrukture. Naročnikom pomaga pri pravočasnem odkrivanju odstopanj, z vpogledom v operativne podatke v realnem času in pri povezovanju različnih dogodkov v celoto ter preverjanju skladnosti s SLA v smislu razpoložljivosti, kakovosti in odzivnosti.

 

Kot uvajalec nadzornega orodja Oracle Enterprise Manager 12c/13c v številne slovenske organizacije, je med prvimi v Evropi praktično preizkusil novo nadzorno orodje Oracle Management Cloud ter spoznal njegove številne prednosti in odlike.

Robert Korošec

Začel je s verzijo Oracle 7.2 in je od 1999 je zaposlen v podjetju Oracle Software,  kjer je delal kot svetovalec za Oracle baze podatkov in Oracle Exadata sisteme. V zadnjem času deluje na področju Oracle Cloud platforme, primarno na področju Iaas in PaaS storitev za DWH, poslovno analitiko in BigData analizo  podatkov.

Tehnična delavnica Oracle Management Cloud bo v sredo, 23. avgusta 2017 v SRC MatrixRoom na Tržaški c. 116, Ljubljana.

Dogodek je brezplačen, obvezna pa je prijava. Prijavite se lahko s spodnjim obrazcem. Prosimo, da se prijavite čim prej, da vam bomo lahko rezervirali prostor na dogodku.

PRIJAVA NA DOGODEK

Prijava je zaključena

LOKACIJA