Search
Close this search box.

Origami

Dokumentni sistem. Enostaven, fleksibilen in v oblaku

Pametno urejena dokumentacija, ki vam reši probleme z iskanjem in izgubljenimi dokumenti. Origami je tako prilagodljiv, da je primeren za vse – od samostojnega podjetnika do organizacij, ki morajo dokumentacijo voditi skladno z zakonodajo.

Brez dokumentnega sistema ali z uporabo zastarelih rešitev vam iskanje ustreznega dokumenta vzame v povprečju 18 minut

V Origamiju boste dokument našli v nekaj sekundah. Je sodoben, intuitiven in uporabniku prijazen sistem, do katerega dostopate kar preko spletnega brskalnika. Dokumentne sisteme izdelujemo že skoraj 30 let, zato imamo na tem področju ogromno znanja. Poskrbeli smo za to, da bo vsa vaša poslovna dokumentacija enostavno urejena in varna, dokumentni postopki pa podprti in avtomatizirani.

Kako deluje?

V oblaku

Dokumentni sistem lahko pričnete uporabljati takoj v našem poslovnem oblaku. Ne potrebujete lastnega strežnika, baz, projektne ekipe. 1-2-3 in začnete.

Fleksibilno

Rabite več kot le urejeno evidenco računov, dopisov, ponudb, pogodb, projektne dokumentacije, nalogov, poročil…? Origami lahko nastavimo v skladu z vašimi potrebami.

Povezljivo

Origami lahko strankam s kompleksnejšimi informacijskimi sistemi nudi integracijo preko API-jev, ki so enostavna in standardna metoda za povezovanje informacijskih rešitev.

DEMO

Želite Origami najprej preizkusiti? Ni problema, preverite takoj.

Če vam Origami ustreza, ga lahko za le 6,99 EUR* mesečno na uporabnika pričnete uporabljati takoj. Enostavno se prijavite in začnite.

*Navedena cena ne vsebuje DDV

Origami je najboljša izbira za urejeno dokumentacijo

Nehajte zapravljati čas. Samo eno življenje imamo!

Kordinacija potrditev in podpisov
3h
Usklajevanje dokumentov z mnenji
3h
Izpolnjevanje obrazcev
3h
Urejanje in hramba dokumentacije
3h 30min
Potrjevanje in podpisovanje
3h 50min
Pregledovanje in urejnaje formularjev
4h 20min
Iskanje dokumentov
5h
Pregledovanje in mnenja
6h
Iskanje in zbiranje podatkov
6h 30min
Izdelava dokumentov
9h

Origami je odlična rešitev v borbi z zamudnimi pisarniškimi opravili

Želite predstavitev?

Pišite nam in z veseljem vam pomagamo.

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.