Origami

Končno človeku prijazen dokumentni sistem!

Urejena dokumentacija v elektronski obliki. Postopki obravnave dokumentov so v gospodarstvu seveda drugačni, kot v javnem sektorju, vendar je Origami Next tako prilagodljiv, da ga lahko uporabimo povsod. Podpira več jezikov, zato je primeren tudi za mednarodno poslovno okolje.

BREZPLAČEN POSVET

ORIGAMI

Končno človeku prijazen dokumentni sistem!

SRC | ORIGAMI | Se spomnite pogodbe, ki ste jo stranki prepozno vrnili?

Se spomnite pogodbe, ki ste jo stranki prepozno vrnili?

In tistega odlašanja pri odločanju, ker se je dokumentacija spet nekam založila? Pa polomije s pogodbo, ki je potekla, ker je referent spregledal datum poteka pogodbe? Da ne omenjamo izgube stranke, ki je raje šla h konkurenci, kot pa po svojem poizvedovanju čakala na vaš odgovor?

SRC | ORIGAMI | To so nepotrebne napake, ki jih zlahka odpravite.

To so nepotrebne napake,
ki jih zlahka odpravite.

Origami je umetnost zlaganja papirja. Origami SRC pa je umetnost zlaganja dokumentov. Origami boste z lahkoto prilagodili potrebam svoje organizacije. Delo z Origamijem bo preprosto tudi tedaj, ko so za izdelavo dokumenta potrebni zahtevnejši postopki. Ne verjemite nam na besedo. Preverite sami in preizkusite spletno rešitev Origami Next.

SRC | ORIGAMI | Z Origamijem boste veliko prihranili.

Z Origamijem
boste veliko prihranili.

Ne le pri stroških, tudi pri času za procesiranje in iskanje dokumentov. Je pregleden, preprost, učinkovit in varen način za centraliziranje arhiva, standardiziranje dela z dokumenti, povečanje dostopnosti ter hkrati nadzora in varnosti. Origami integriramo v vaše že obstoječe informacijsko okolje. Zato je vpeljava hitra in ne zahteva velikih sprememb.

Prednosti naše ponudbe

Zakaj je Origami zmagovalec med dokumentnimi sistemi?

1

Origami lahko uporabimo kjerkoli. Postopki obravnave dokumentov so v gospodarstvu seveda drugačni, kot v javnem sektorju, vendar je Origami tako prilagodljiv, da ga lahko uporabimo povsod. Nudimo tudi Origami v oblaku.

2

Origami je izjemno prijazen do uporabnika in hkrati nezahteven.

3

Origami podpira več jezikov, zato je primeren tudi za mednarodno poslovno okolje.

4

Naši strokovnjaki poskrbijo za vse. Origami integriramo v vaše obstoječe informacijsko okolje, poskrbimo za ustrezno prilagoditev vseh nastavitev in zagotavljamo odlično tehnično in uporabniško podporo.

Brezplačen posvetPišite nam ali pa nas pokličite in si zagotovite brezplačno predstavitev ali pa zahtevajte ponudbo.

Robert Kristanc
Svetovalec
T01 600 7000
Erobert.kristanc@src.si

SRC | Robert Kristanc

Vaše ime in priimek *

Ustanova ali podjetje

E-poštni naslov *

Vaš telefon