Search
Close this search box.

Partnerji

Vedno v koraku s časom

Tehnološke rešitve za boljši jutri

Svetovni partnerji s svetovnimi rešitvami

Vaše poslovanje lahko temelji le na zanesljivi informacijski opremi. Zato vam ponujamo strojno in programsko opremo vrhunskih proizvajalcev, kot so HP, Microsoft, IBM, SAP, Oracle, Cisco, Vmware, Zoom, Trend Micro in podobni. Po konkurenčnih cenah.

Za več informacij, kliknite na partnerja

Z veseljem sodelujemo z nami

Kaj o nas pravijo naše stranke

Vzamite si le minuto časa, da nas spoznate

Odlično vodstvo in zaposleni.

small_c_popup.png

Podjetje SRC je že več kot desetletje eden največjih partnerjev podjetja Cisco. Gre za enega vodilnih svetovnih proizvajalcev IT infrastrukturnih in varnostnih rešitev. Kot sistemski integrator izkoriščamo njihove najsodobnejše tehnologije. Smo nosilec najvišjega parterskega statusa Cisco Gold Certified Partner, s katerim zagotavljamo strokovnost na najvišjem nivoju, ki je dodatno nadgrajena že z direktno podporo podjetja Cisco.

small_c_popup.png

Podjetje HP ima široko paleto produktov in rešitev, ki jih tržimo. Govorimo o HP osebnih računalnikih, prenosnikih, delovnih postajah, tablicah, tiskalnikih, zaslonih in dodatkih. Izdelke in rešitve HP naši certificirani tehniki strokovno postavijo in namestijo pri strankah ter jo tudi servisirajo. Podjetje SRC je za področje HP Inc v letu 2021 doseglo najvišji partnerski status – HP Amplify Power Services Partner.

small_c_popup.png

Microsoft je eno od vodilnih podjetij s področja informacijskih tehnologij. Je eden najpomembnejših razvijalcev poslovnih programov in sistemov, ki podjetjem pomagajo zagotoviti varno in učinkovito poslovanje ter podjetjem in posameznikom po celem svetu pomagajo pri uresničevanju njihovega potenciala. SRC je dolgoletni Microsoft Gold Certified partner v Sloveniji, ima status »Microsoft Network Member« in podpisano pogodbo o strateškem sodelovanju z Microsoftom »MICROSOFT PREMIER SUPPORT FOR PARTNERS«

small_c_popup.png

Naše podjetje je eden največjih partnerjev podjetja Hewlett Packard Enterprise v Sloveniji. SRC kot sistemski integrator pri uvajanju svojih rešitev uporablja najsodobnejše tehnologije podjetja HPE in jih s svojo ekipo izkušenih in certificiranih strokovnjakov uspešno implementira. Imamo najvišji status, HPE Platinum Partner, prav tako imamo pogodbo za servisiranje opreme HPE in za izvajanje njihovih storitev. Z omenjenimi statusi imamo dostop do najvišjih nivojev podpore pri principalu HPE.

small_c_popup.png

Podjetje SRC je že več kot dve desetletji partner podjetja Oracle, ki je vodilno mednarodno tehnološko podjetje na področju poslovne programske opreme, namenske strojne opreme ter oblačnih storitev v Oracle Public Cloud-u.

Kot sistemski integrator ponujamo storitve na Oracle tehnologiji ter licence za programsko opremo Oracle. Smo specializirani partner za Oracle bazo 12c, OVM, Oracle Linux in Oracle Enterprise Manager 13c. Številni s strani Oracle-a certificirani strokovnjaki zagotavljajo strokovnost po najvišjih mednarodnih merilih za Oracle bazo, aplikacijske strežnike, Oracle VM, Oracle Linux in nadzorno orodje OEM.

small_c_popup.png

Palo Alto Networks je vodilno podjetje na področju kibernetske varnosti. So pionirji na področju požarnih pregrad nove generacije, nabor rešitev pa so razširili v celovito integrirano platformo, ki ščiti digitalni način življenja. Največje varnostne izzive rešujejo z nenehnimi inovacijami, ki segajo do umetne inteligence, analitike, avtomatizacije in orkestracije. Vizija podjetja je svet v katerem je vsak nov dan varnejši kot prejšnji.

SRC ima status Platinum Inovator, kar ga uvršča med visoko usposobljene partnerje za implematenatcijo in tehnično podporo njihovih rešitev.

small_c_popup.png

SRC kot največji slovenski sistemski integrator pri uvajanju svojih rešitev uporablja IBM napredno tehnologijo, tako programsko in strojno opremo, kakor tudi IBM storitve ter jih skupaj z lastnimi vrhunskimi rešitvami in podporo spreminja v dodano vrednost za naročnike. Preko tesnega sodelovanja s principalom in s svojo ekipo izkušenih ter certificiranih strokovnjakov zagotavlja dolgoročno partnerstvo in zadovoljstvo naročnikov SRCa. SRC je med največjimi IBM Gold Business Partner v Sloveniji.

small_c_popup.png

Podjetje SRC ima status Lenovo Data Center Partner Silver in Lenovo PC Partner Gold.

Pri uvajanju svojih rešitev uporablja najsodobnejše tehnologije podjetja Lenovo in jih s svojo ekipo izkušenih in certificiranih strokovnjakov uspešno implementira na različnih področjih:

  • ThinkServer in System X strežnikov,
  • ThinkStation delovnih postaj,
  • ThinkCentre računalnikov,
  • ThinkPad in IdeaPad prenosnikov in tablic,
  • ThinkVision monitorjev,
  • Lenovo računalniških dodatkov in pripadajočo programsko opremo.
small_c_popup.png

V letu 2018 je podjetje Micro Focus prevzelo programski del rešitev HPE in tako je SRC postal njihov partner.

  • Security Specialist – Gold
  • Information Mgmt. & Governance Specialist – Silver

 

Naše partnerstvo s podjetjem MicroFocus se razvija predvsem na področju SIEM varnostnih rešitev in rešitev naprednega logiranja. S svojo rešitvijo ArcSight velja za enega vodilnih svetovnih proizvajalcev na tem področju. V podjetju SRC se lahko pohvalimo z že preko 10 referencami na področju načrtovanja, implementacije in upravljanja kompleksnih rešitev na ArcSight SIEM platformi podjetja Micro Focus.

small_c_popup.png

SRC je partner podjetja RedHat z doseženim partnerskim statusom Solution Provider. RedHat je vodilni svetovni ponudnik odprtokodnih rešitev, ki predstavljajo pomemben delež v ponudbi naših rešitev. Poleg osnovnih strežniških in virtualizacijskih platform ponujamo tudi vzpostavitev in upravljanje okolij vsebnikov – Red Hat OpenShift. Veliko pozornosti je v zadnjem času namenjenih predvsem avtomatizaciji IT okolij v podjetjih – Red Hat Ansible.

small_c_popup.png

Naš švicarski partner Magnolia nudi enega najboljših CMS sistemov na svetu. Robustna in sodobna spletna platforma za obvladovanje vsebin je že v osnovi pripravljena na integracije s poslovnimi in drugimi zalednimi sistemi.  Podpira iskanje, klepet, obvestila, integracije s socialnimi omrežji in še mnogo več. Vsebine lahko izmenjuje tudi z mobilnimi aplikacijami in IoT napravami. Povezuje se s platformami za analitiko, avtomatizacijo marketinga, spletno trgovino in drugimi. Platformo smo v Sloveniji že produkcijsko uporabili za več 10.000 uporabnikov, primerna pa je tudi za intranetne portale večjih organizacij.

small_c_popup.png

Rešitve podjetja Citrix predstavljajo digitalno platformo delovnega prostora, ki omogoča vse kar je potrebno za učinkovito delo zaposlenih. Upravljalcem zagotavlja vidljivost, enostavnost upravljanja in možnost učinkovitega varovanja. Že od leta 1989 poenostavlja dostop do aplikacij in vsebin, ki jih zaposleni potrebujejo pri svojem delu, kadarkoli in kjerkoli delajo. SRC ima status Silver Citrix Solution Advisor. Še posebej smo specializirani za njihove varnostne in omrežne rešitve.

small_c_popup.png

Požarne pregrade FortiGate podjetja Fortinet so na voljo v številnih zmogljivostnih velikostih, in s tem primerne za vse velikosti podjetij. Od najmanjših pisarn do največjih svetovnih podjetij. Ponujajo široko paleto varnostnih in mrežnih funkcij naslednje generacije.

Ni veliko požarnih pregrad naslednje generacije, ki se jim je uspelo obdržati v magičnem Gartnerjeve kvadrantu. Požarne pregrade Fortigate se med njim. In z veseljem jih vključujemo v naše varnoste rešitve.

small_c_popup.png

Podjetje Pan Dacom Direkt je naš dolgoletni partner, ki ponuja inovativne tehnologije na področju prenosa podatkovnih in glasovnih vsebin. Fokusirani so predvsem na razvoj optičnih rešitev WDM in DWDM. Njihove rešitve predstavljajo odličen kompromis med kakovostjo in ceno za manjša in srednje velika optična komunikacijska omrežja.

small_c_popup.png

Darktrace je vodilni svetovni proizvajalec rešitev za kibernetsko varnost, ki temeljijo na umetni inteligenci in strojnem učenju. Klasične varnostne rešitve delujejo na podlagi pravil in varnostnih podpisov, ki varujejo pred že poznanimi grožnjami. Vešči napadalci se jim lahko izognejo in prodrejo v omrežje. Kibernetska umetna inteligenca je samoučeča tehnologija, ki se vseskozi uči, kaj je normalno obnašanje v omrežju. Z vgrajenimi elementi strojnega učenja se nauči »vzorca življenja« organizacije in s prepoznavanjem odklonov odkrije grožnje, ki jih klasične rešitve še ne prepoznajo.

Darktrace odlično dopolnjujejo nabor varnostnih rešitev podjetja SRC in pomenijo dodatni korak k varnemu omrežju in povečanju učinkovitosti varnostnih centrov (SOC – Security Operations Center).

small_c_popup.png

Smo partner podjetja InfoCert, ki je vodilno evropsko podjetje na področju zagotavljanja storitev digitalnega zaupanja. Njihove rešitve in storitve odlikuje enostavnost za uporabnika in učinkovitost za podjetja. Tako lahko ponudimo kvalificirana digitalna potrdila z identifikacijo uporabnika na daljavo, OTP podpisovanje, kriptirano komunikacijo in e-hrambo vsem organizacijam, ki morajo poslovati skladno s smernicami in regulativo eIDAS in GDPR.

small_c_popup.png

SRC je sistemski partner Italijanskega podjejta NUVAP, ki je proizvajalec naprav za neprekinjeno spremljanje onesnaženosti zraka v delovnem okolju (indoor poluton). Onesnaženost spremljamo preko platforme, ki je dostopna preko aplikacije, ki jo naložimo na pametni telefon, tablico, itd… Zahvaljujoč rešitvam podjetja Nuvap je mogoče na preprost in celovit način odkriti in spremljati prisotnost kemičnih in fizikalnih onesnaževal v zaprtih prostorih.

small_c_popup.png

Podjetje SRC je nosilec partnerskih specializacij VMware Solution Provider Enterprise in VMware Service Provider Professional. Ponujamo javni oblak, ki temelji na VMware tehnologiji in smo obenem partner na področju izgradnje privatnih oblakov. Naši strokovnjaki pa so usposobljeni tudi za svetovanje, prodajo in postavitve upravljanih storitev virtualiziranih podatkovnih centrov.

small_c_popup.png

Progress je naslednik podjetja Ipswitch. SRC je avtorizirani partner podjetja Progress za področje sistemov za nadzor in upravljanje WhatsUp Gold. Kot sistemski integrator informacijskih rešitev se zavedamo, da postajata nadzor in upravljanje Informacijskih sistemov vedno pomembnejša elementa, ki nam pomagata pri zagotavljanju informacijskih storitev za naše naročnike. Smo “Silver WhatsUp Gold International Authorized Partner”, kar pomeni da ustrezamo visokim zahtevam proizvajalca na strokovnem in poslovnem področju. Obvladujemo samostojne in MSP (Managed Service Provider) različice nadzornih sistemov. Platformo WhatsUp Gold MSP uporabljamo tudi za zagotavljane nadzorne storitve SRCVisor, ki zajema non-stop daljinsko spremljanje informacijskih sistemov. Izvajamo jo v našem nadzornem centru SRCVisor.

small_c_popup.png

Creatio is a global vendor of one platform to automate industry workflows and CRM with no-code and maximum degree of freedom. Millions of workflows are launched on platform daily in 100 countries by thousands of clients. Genuine care for clients and partners is a defining part of Creatio’s DNA.

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.