Plače

Konec živčne vojne pri obračunavanju plač.

Ob velikih prihrankih si lahko privoščite najvišji nivo storitve. Z našo storitvijo OPLA lahko najučinkoviteje prevzamemo vsa vaša elektronska izplačila, vse do vročanja ovojnice ljudem v roke.

BREZPLAČEN POSVET

Plače

SRC OPLA - Za varen in prilagojen obračun plač in drugih dohodkov

SRC | Plače

Še vsak mesec je bila drama.
Veste, da bo tudi ta mesec.

Obračunavanje plač v podjetjih pomeni veliko potrato notranjih virov, časa in denarja. Terja tudi veliko živcev, saj je povezano z roki in nenehnimi korekturami zakonskih predpisov in normativov. Oteženo je zaradi nezadovoljive informacijske infrastrukture, ročnega popravljanja podatkov in odvisnosti od papirja.

SRC | Plače

OPLA je za tiste,
ki zahtevajo najvišjo tajnost
in največjo zanesljivost.

Ob velikih prihrankih si lahko privoščite najvišji nivo storitve. Pri SRC-u vam prihranimo vse skrbi glede zakonske pravilnosti in pravočasnosti obračunov ter oddajamo vse vrste poročil v dogovorjeni obliki in predpisanih rokih. Z našo storitvijo OPLA lahko najučinkoviteje prevzamemo vsa vaša elektronska izplačila, vse do vročanja ovojnice ljudem v roke.

SRC | Plače

Kaj pa, če je
naš način obračunavanja

preveč specifičen?”

To je pomislek mnogih vodij, preden doživijo demonstracijo. A še vsi do sedaj so bili prijetno presenečeni, saj smo upoštevali tudi njihove najbolj posebne želje. Za demonstracijo OPLA pa pokličite na spodnjo številko, splača se.

Prednosti naše ponudbe

Smo zanesljiv partner. Vedno na vaši strani.

1

OPLA je storitev, ki temelji na 20 letih izkušenj. Naše stranke ocenjujejo našo zanesljivost in strokovnost kot odlično.

2

Redno sledimo vsem spremembam predpisov na tem področju. Izvajamo tudi obračun dohodkov iz drugih razmerij, kot so na primer podjemne in avtorske pogodbe.

3

Prilagajamo se poljubnim modelom nagrajevanja. Zagotavljamo popolno varnost in tajnost vaših podatkov.

Brezplačen posvetPišite nam ali pa nas pokličite in si zagotovite brezplačno predstavitev ali pa zahtevajte ponudbo.

Manica Gajster
Vodja produkta
T01 600 7000
Emanica.gajster@src.si

SRC | Manica Gajster

Vaše ime in priimek *

Ustanova ali podjetje

E-poštni naslov *

Vaš telefon