Dni
Ur
Minut
Sekund

Planiranje in analitika 2023

Matrix room, SRC Ljubljana

29.9.2022 ob 9h

Vabljeni na zajtrk, kjer bomo pokazali, kako smo planirali in se pri tem celo smejali. Na praktičnih primerih bomo predstavili proces planiranja, napovedovanja, simulacij in poročanja poslovnih rezultatov (IPI, bilanca stanja..) v SAP Analytics Cloud.

Če sta bila v času COVID-a planiranje in kontroling nepredvidljiva, sta v času inflacije in prihajajoče recesije verjetno še toliko bolj. Ampak sedaj smo že tako ali tako vsega hudega vajeni.

Če se tudi vi pri finančnem planiranju srečujete z naslednjimi težavami,

Pokazali bomo kako

Spoznajte predavatelja

Strokovnjak na svojem področju

Matevž Uršič

SRC

Matevž Uršič je srčev strokovnjak z dolgoletnimi izkušnjami na področju tehnične in vsebinske implementacije poslovne analitike v večjih sistemih doma in v tujini.

Prijava na dogodek

Vabimo vas tudi, da se nam pridružite na DFK – Davčno finančni konferenci, ki bo letos bo potekala 13. oktobrain 14. oktobra 2022 v Mind hotelu Slovenija, v Portorožu in ki vsako leto združuje več kot 100 davčnih strokovnjakov, finančnih direktorjev ter vodij računovodstva in kontrolinga iz celotne Slovenije.

S kodo: SRC, ki vam jo podarjamo, si lahko zagotovite ugodnejšo kotizacijo in uveljavite 10% popust pri prijavi. Več o dogodku na strani: https://dfk.si

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.