Podatki

Je vaš informacijski sistem natrpan s podatki? Pomagali vam bomo centralizirati in urediti podatkovne baze. Vašim podatkom dajemo pravo poslovno vrednost.

REŠITVE IN STORITVE

Podatki

Podatkovni centri

Brez varne shrambe podatkov ni posla.

Načrtujemo, postavljamo in opremljamo podatkovne centre.

Nudimo vam kompletno storitev, od idejnega koncepta, do delujočega podatkovnega centra.

src-header-src-cloud

Nenehno se soočamo z novimi napravami in novimi kanali za zajem informacij. Tako iz leta v leto v vaše sisteme priteče vse več podatkov. Modularnost, razpoložljivost in zanesljivost ter varnost podatkovnega centra so za vaš posel vse bolj pomembni. Uporabite naše vrhunske strokovnjake za načrtovanje, postavitev ali modernizacijo vašega podatkovnega centra. Seveda nudimo tudi celovito storitev prehoda ali postavitve podatkovnega centra v oblaku.

Preberi več

Business intelligence

Ne poslujte na srečo. Oborožite se z informacijami.

Temelj pravih poslovnih odločitev so podatki, ne pa ugibanja.

Poslovna inteligenca iz nepregledne množice podatkov izloči natanko tiste informacije, ki jih potrebujete.

src-header-business-intelligence

BI vam nudi jasne, konkretne in vašim potrebam prilagojene odgovore na vaša ključna poslovna vprašanja. Od metrik in analiz, do navad in potreb vaših kupcev. Od realnih stroškov proizvodnje, do kazalcev učinkovitosti. Poslovna inteligenca temelji na vaših podatkih in je edino orodje, ki poslovnim odločitvam daje popolno legitimnost.

Preberi več

Oracle

od licence do tehnične podpore

Odločitev za uporabo Oracle baz je preudarna poslovna odločitev za vsako večjo organizacijo.

Vse storitve za boljšo odzivnost vaših baz, upravljanje z infrastrukturo in zagotavljanje varnosti podatkov boste našli pri naši ekipi.

src-header-upravljanje-baz

Podjetjem, katerih podatkovne zbirke temeljijo na Oracle infrastrukturi, nudimo celovito storitev upravljanja z bazami. Od načrtovanja, izvedbe, nadzora, optimizacije performanc in licenčnih stroškov, do zagotavljanja varnostnih kopij, migracij in storitev informacijske varnosti. Preverite našo ponudbo in zaupajte strokovnjakom z izjemno bogatimi izkušnjami.

Preberi več

Poslovni podatki so gorivo sodobne informacijske infrastrukture

Obvladovanje in moderna zasnova podatkovnih skladišč, pridobivanje relevantnih podatkov za poslovne odločitve in visoka odzivnost vaših baz, so med najpomembnejšimi elementi sodobnih poslovnih sistemov. Nudimo vam zanesljivo in sodobno strojno in programsko opremo za obvladovanje podatkov in celovite storitve izkušenih strokovnjakov.

1

Z načrtovanjem in vzpostavitvijo učinkovitih podatkovnih centrov in s tem povezanimi storitvami, dosežemo številne prednosti. Zmanjšan je čas ne-razpoložljivosti virov, izboljšana je energijska poraba podatkovnega centra, hitrejše in enostavnejše so posodobitve in nadgradnje. Za organizacije, ki razumejo izzive digitalizacije, so poslovni podatki dejansko del infrastrukture. Cilje dosežemo hitreje in varneje, če potujemo po sodobnih avtocestah, kot po zaraščenih kolovozih.

2

Sodobne storitve vzdrževanja vaših podatkovnih virov že dolgo presegajo zgolj izvajanje varnostnih kopij in restavriranje le-teh. Danes se vse skupaj začne že pri načrtovanju stroškov, nadaljuje pa se z zagotavljanjem varnosti in učinkovitosti vaših podatkov. Vse pomembnejše je tudi prilagajanje regulativnim zahtevam ter zagotavljanje popolne sledi dostopov do podatkov. Zato dovolite, da vam pomagamo, izognite se napakam in izkoristite izkušnje strokovnjakov, ki se dan za dnem ukvarjajo z najzahtevnejšimi izzivi obvladovanja in uporabe vse bolj in bolj obsežnih in kompleksnih podatkovnih virov.

Brezplačen posvetPišite nam ali pa nas pokličite in si zagotovite brezplačno predstavitev ali pa zahtevajte ponudbo.

Toni Zupančič
Svetovalec
T01 600 7000
Etoni.zupancic@src.si

SRC | Podatki

Vaše ime in priimek *

Ustanova ali podjetje

E-poštni naslov *

Vaš telefon